EURO 2024: Belgienii sunt încrezători că vor învinge în partida cu tricolorii

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

În ciuda înfrângerii surprinzătoare suferite cu 1-0 în fața Slovaciei în meciul de debut la Campionatul European de luni, la Frankfurt, antrenorul Domenico Tedesco și jucătorii echipei Belgiei nu se arată îngrijorați împotriva României, găsind puține greșeli în prestația lor.

Rezultatul creează o marjă mică de eroare pentru Belgia, care va juca sâmbătă împotriva României, echipă ce a învins Ucraina cu 3-0 în primul meci din Grupa E, potrivit Reuters.

O greșeală la începutul meciului comisă de Jeremy Doku a permis Slovaciei să deschidă scorul prin Ivan Schranz în primele șapte minute. Ulterior, Belgia a ratat numeroase ocazii și a avut două goluri anulate de VAR.

Tedesco a atribuit înfrângerea mai mult ghinionului și lipsei de finalizare eficientă, decât unor probleme mai profunde în cadrul echipei.

„Nu pot spune echipei prea multe despre ce trebuia să fie mai bine”, a declarat Tedesco reporterilor. „Ne-am creat multe oportunități. Oportunități mari. Dacă am fi marcat primul gol, asta ne-ar fi ajutat.

„Dar am avut controlul și nu am lăsat Slovacia să-și facă jocul. Singurul lucru care nu a fost perfect a fost finalizarea noastră”.

Căpitanul Kevin De Bruyne a observat că echipa a avut controlul, în general.

„A doua noastră repriză a fost mai bună”, a spus el. „Ne-am creat oportunități, i-am împins și nu am cedat prea mult. Nu am jucat rău, doar că nu am marcat. Bineînțeles că acum este necesar ca în al doilea meci să fim mai eficienți”.

Lois Openda, înlocuitorul care a fost acuzat că a atins mingea cu mâna în faza premergătoare celui de-al doilea gol anulat al Belgiei, este optimist că echipa sa va reuși să schimbe situația.

„În a doua repriză am presat bine și am jucat bine, doar că a lipsit golul. Trebuie să lucrăm la asta pentru al doilea meci. Nu va fi deocamdată cu cuțitul între dinți împotriva României. Știm să jucăm bine, așa cum am făcut-o și în calificări. Nu există presiune, avem calitatea, mentalitatea și încrederea grupului nostru. Va fi bine”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel