Europa League: Lupte de stradă între fanii madrileni și polițiștii spanioli - Video

Athletico fans clash with police
Athletico fans clash with police

Madridul s-a confruntat miercuri noapte cu lupte de stradă între fanii echipei Atletico Madrid și forțele de ordine spaniole, după ce echipa madrilenă a câștigat pentru a doua oară, în ultimele trei sezoane, titlul Europa League, informează Reuters.

[caption id="attachment_182979" align="alignleft" width="310" caption="Reuters"][/caption]

Sute de suporteri ai echipei Atletico Madrid, care nu s-au putut deplasa, miercuri, la București pentru a-și susține echipa favorită, au ieșit pe străzile capitalei spaniole pentru a sărbători victoria în finala Europa League.

La finalul partidei, grupuri de fani au început să se adune în Plaza de Neptuno, unde se sărbătorește de obicei, victoriile echipei Atletico Madrid.

Se pare că întreg scandalul a pornit de la faptul că polițiștii au fost trimiși în piață, în număr foarte mare, și nu le-a permis celor care sărbătoreau victoria de la București, mulți dintre ei aflați sub influența alcoolului, accesul în Plaza de Neptuno.

Nu după mult timp, exuberanța generată de victoria Atletico Madrid de la București s-a transformat într-o explozie de violență. Fanii au început să arunce cu sticle incendiare în polițiști, iar aceștia au ripostat cu gloanțe de cauciuc.

Potrivit informațiilor, 12 fani ai echipei Atletico Madrid și un polițist au fost răniți miecuri noaptea, în capitala Spaniei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel