EXCLUSIV  Europarlamentari români, lovitură pentru fermieri. Carmen Avram, despre lista rușinii: Șase nu au semnat / video

Sursă foto: Facebook Carmen Avram
Sursă foto: Facebook Carmen Avram

Carmen Avram, europarlamentar PSD, membru în Comisia pentru agricultură și dezvoltare rurală, a vorbit despre un ajutor pe care l-a propus Comisiei Europene pentru fermierii români.

UPDATE: Lista europarlamentarilor români care n-au semnat amendamentul lui Carmen Avram pentru fermierii din țara noastră - https://www.dcnews.ro/lista-europarlamentarilor-romani-care-n-au-semnat-amendamentul-lui-carmen-avram-pentru-fermierii-din-tara-noastra_919498.html

Carmen Avram a spus că „amendamentul ar fi trebuit să fie semnat de cel puțin 71 de europarlamentari. Din delegația României în Parlamentul European, din 33 de oameni, 6 nu l-au semnat”.

Europarlamentarul PSD nu a vrut să-i nominalizeze pe cei șase, dar a spus că vom afla cine sunt miercuri, la vot.

„Săptămâna trecută, am depus un amendament care să intre separat în plenara de săptămâna aceasta prin care cer Comisiei Europene, din nou, să mărească subvențiile fermierilor români. Pentru a intra în plen, acest amendament ar fi trebuit să fie semnat de cel puțin 71 de europarlamentari. Din delegația României în Parlamentul European, din 33 de oameni, 6 nu l-au semnat”, a zis Carmen Avram la DC News și DC News TV.

Întrebată cine sunt aceștia, Carmen Avram: „Se va vedea când se va vota amendamentul care ne rugăm să treacă”.

De asemenea, întrebată cum pot motiva europarlamentarii români că nu semnează pentru fermierii din România, europarlamentarul PSD a zis: „Sunt două explicații: fie vor să joace acasă politic pentru că urmează alegeri și vor să se poziționeze de cealaltă parte a baricadei, fie sunt influențați, mai degrabă, de colegi din alte state care ar fi afectate dacă fermierilor români le-ar crește subvențiile. Banii sunt câți sunt, iar dacă suma crește într-o parte, se scade din altă parte. Și poate că au fost mai convingători colegii din alte țări și au decis să nu semneze”.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel