EUROVISION 2016, Mihai Trăistariu. Informație bombă în presa din Belgia

Mihai Trăistariu se pregătește intens pentru Eurovision 2016 și, în plus, presa internațională deja scrie despre revenirea sa pe scena marelui concurs.

"Cred că mi-a pus Dumnezeu mâna-n cap! Azi a apărut şi-n BELGIA ştirea conform căreia vreau să revin pe scena Eurovision... Unde-am visat eu aşa promovare înainte de marele concurs... ?!
Sincer să fiu asta mă obligă atât de mult!

Îmi dau seama că oamenii ăştia din străinătate nu m-au uitat ci, dimpotrivă, abia aşteaptă să mă revadă. Acum 10 minute am ascultat cum vă sună "Paradisio". Ori de câte ori o ascult sau o repet mă trec fiorii... Ştiţi de ce, nu? Pentru că-mi imaginez cum o să-mi explodeze inima de fericire când voi câştigă în Suedia locul I!

P. S. : Mi-am făcut un ritual zilnic... Dimineaţa, după ce mă trezesc repet de 2-3 ori PARADISIO ... în întregime, iar seara în jur de ora 20.00 - 21.00 o cânt în faţă oglinzii, imaginându-mi că sunt pe scena din Suedia. De obicei Eurovision-ul începe la ora 20.00 şi din acest motiv am ales să trăiesc acele 3 minute... în fiecare zi ca şi cum ar fi 10 mai!", a scris Mihai Trăistariu pe contul de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel