EVALUARE NAŢIONALĂ 2019. Cum faci contestaţie

Evaluare naţională
Evaluare naţională

EVALUARE NAŢIONALĂ 2019. Primele rezultate obţinute de absolvenţii claselor a VIII-a vor fi publicate pe 25 iunie, până la ora 12. Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, între orele 14:00-20:00.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2019. Elevii care vor să depună contestaţie trebuie să completeze o cerere adresată preşedintelui comisiei de contestaţii în care vor cere reexaminarea lucrării. Atât elevul, cât şi părinţii pot solicita comisiei de organizare a evaluării naţionale să vadă lucrarea/lucrările proprie/proprii a/ale propriului copil numai după afişarea rezultatelor finale după contestaţii..

EVALUARE NAŢIONALĂ 2019. În procesul de evaluare iniţială a lucrărilor scrise şi de rezolvare a contestaţiilor, în cazul în care diferenţa dintre notele celor doi evaluatori este de cel mult 0,50 puncte, notele obţinute se trec, pe fiecare lucrare în parte, cu cerneală roşie, de către profesorii evaluatori, după ce este verificată concordanţa cu borderourile individuale, şi se semnează de aceştia.

EVALUARE NAŢIONALĂ 2019. Nota finală se trece pe lucrare, în prezenţa profesorilor evaluatori, de către preşedintele comisiei.

Preşedintele comisiei calculează nota finală, ca medie aritmetică cu două zecimale a notelor acordate de evaluatori, fără rotunjire şi semnează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel