EXCLUSIV  Eveniment astronomic rar: Lună Plină în Pești pe 31 august. Cum ne influențează / video

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Pe 31 august vom fi marcați de Luna Plină în Pești. Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a spus cum ne influențează.

 

Luna Plină din Pești de pe 31 august este a doua lună plină din august. Vom fi martorii unui fenomen astronomic remarcabil, denumit adesea „Luna Albastră” sau „Super Luna”.

„Pe 31 august avem Lună Plină în Pești. Ea are mai multe denumiri care obișnuiesc să sperie oamenii. Se mai numește Luna Albastră. Sunt niște explicații pentru care i se spune Luna Albastră. 

Există un calendar al fermierilor din anumite țări și au denumit fiecare lună plină într-un fel. Acela era calendarul lor. 

Este Super Lună pentru că este a doua lună plină a anului. Nu se întâmplă des asta. 

Pe 31 august este o Lună Plină în Pești. Arhetipul Peștilor este cel care face legătura dintre Vărsător și Berbec. Pe Vărsător ne dăm seama că iarna nu mai este atât de grea, iar pe sezonul Berbecului, acest arhetip ne vorbește despre renaștere, despre primăvară și despre a o lua de la capăt. Pe sezonul Peștilor ba vine soarele, ba vine frigul. Nu prea știm cum și ce se întâmplă. 

Avem Soarele în Fecioară, iar Luna în Pești și fac opoziție. Această Lună Plină este în conjuncție cu Saturn. Saturn urăște poveștile, dezinformarea și partea de a te lăsa influențat.

Această Lună Plină reprezintă un moment în care se separă niște lucruri. Se separă ce credem, ce vrem să visăm, ce vrem să ne imaginăm și realitatea. Miracolele nu există. Pentru mulți dintre noi, această Lună Plină în Pești s-ar putea să fie ca un ghiont din partea astrelor, din partea lui Saturn, prin care să ne trezim și să ne dăm seama că degeaba visăm și sperăm. Trebuie să acceptăm realitatea”, a spus Daniela Simulescu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel