Evgheni Prigojin își trecea numele pe două liste de zbor separate, de teamă să nu fie asasinat

Sursa foto: captura video YouTube Guardian News
Sursa foto: captura video YouTube Guardian News

De teama dușmanilor pe care îi avea în Rusia, de fiecare dată când zbura cu aeronavele sale private, Evgheni Prigojin își trecea numele pe două liste de zbor separate.

Prigojin îşi trecea numele pe două liste de zbor separate

"Sunt informaţii potrivit cărora şeful Wagner s-ar putea să fie la bordul acestui aparat de zbor (n.r. cel de-al doilea avion care a aterizat la Moscova). Modul în care Evgheni Prigojin îşi făcea zborurile private - tocmai pentru că se temea de un asasinat pentru că avea duşmani foarte puternici în Rusia - era să îşi treacă numele pe două liste de zbor separate şi se decidea doar în ultima clipă în care avion se urca. Se poate că Evgheni Prigojin să fi fost în această aeronavă care a fost filmată în timp ce ateriza la Moscova şi nu în cea doborâtă în regiunea Tver, undeva între capitala rusă şi oraşul Sankt Petersburg", a spus jurnalistul Alin Borcea, la Digi 24.

Avionul, prăbușit aproape de domeniul lui Putin

"Avionul (n.r. prăbuşit) a decolat la 17:59 de la Moscova şi a zburat exact 12 minute, înainte să dispară de pe radare. Unde a dispărut de pe radare este la fel de interesant, pentru că avionul s-a prăbuşit la doar 50 de kilometri de regiunea Valdai, unde se ştie foarte bine că Vladimir Putin are un domeniu impresionant, făcut special pentru el, unde îşi petrece adesea zilele libere. În apropiere de reşedinţa lui Putin, sunt foarte multe sisteme de apărare antiaeriană.

Toată regiunea Lacului Valdai, regiune populară printre liderii ruşi încă de pe vremea lui Iosif Stalin, este împânzită cu sisteme de apărare antiaeriană care pot să doboare orice potenţială ameninţare la adresa președintelui rus şi a altor nomenclaturişti care sunt în acea regiune. Astfel, s-ar putea confirma informaţia apărută în presa rusă de la mulţi martori oculari care spun că au auzit două explozii înainte ca avionul privat folosit de Evgheni Prihojin să fie doborât. Pe imaginile cu avionul care se prăbuşeşte, se poate observa că mai are doar o aripă în momentul în care este filmat cum pică", a mai spus jurnalistul.

Publicaţia Fontanka, din oraşul natal al lui Prigojin, confirmă moartea acestuia

"O informaţie de ultimă oră care pare să rezolve cumva acest mister vine de la publicaţia Fontanka din Sankt Petersburg, oraşul natal al lui Evgheni Prigojin. Publicaţia spune că a obţinut informaţia potrivit căreia Evgheni Prigojin chiar era la bordul acestui aparat de zbor care a căzut în această seară", a spus Alin Borcea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel