Există câteva alimente pe care nu trebuie să le reîncălziţi în cuptorul cu microunde. Acestea pot provoca probleme pentru sănătate.
Legume bogate în nitrați
Printre aceste legume se numără: spanacul, țelina, fenicul, sfecla. Acestea pot să devină toxice dacă se supraîncălzesc.
Ouă
Ouăle sunt alimente foarte delicate. Acestea pot să devină toxice dacă ating temperaturi foarte ridicate, de aceea este mai bine să evitaţi să le reîncălziţi la cuptorul cu microunde.
Citeşte şi Ce să faci ca să nu plângi când tai ceapa. Cel mai bun truc
Pui
Compoziția proteinei se schimbă atunci când un pui rece este încălzit a doua oară după ce a fost păstrat la frigider, ceea ce poate provoca probleme digestive.
Citeşte şi De ce e bine să pui usturoi sub pernă. Trucul care îţi va schimba viaţa
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu