Excelența Sa Kap-soo Rim, Ambasador al Republicii Coreea în România, vizită de lucru la Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB)

Excelența Sa Kap-soo Rim, Ambasador al Republicii Coreea în România, a făcut, la 12 septembrie a.c. o nouă vizită de lucru la Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB), unde s-a întâlnit cu președintele acesteia, Iuliu Stocklosa. 

 

Șeful misiunii diplomatice a R. Coreea a fost însoțit de Jongbum Park, presedinte al World-OKTA. (Federația Mondială a Asociațiilor Coreene a Comercianților din Străinătate), președinte al Youngsan Handels GmbH din Viena.

Mulțumind pentru vizită, președintele CCIB l-a informat pe E.S. ambasadorul Kap-soo Rim asupra desfășurării cu succes la 11 septembrie a.c. a Forumului de Afaceri România – R.Coreea prilejuit de prezența în țara noastră a misiunii economice, condusă de Lee Byeongseung (Ben Lee), consul onorific al României la Busan, organizat în parteneriat de CCIB cu Agenția Română pentru Investiții și Comerț Exterior (ARICE).

La rândul său amasadorul R. Coreea a apreciat buna colaborare cu CCIB, iar în acest context l-a rugat pe dl Jongbum Park să prezinte Invitația adresată mediului de afaceri din București, dar și din restul țării de a aparticipa la ”2024 Korea Business Expo Vienna” – KBEV, organizat în capitala Austriei în perioada 29 – 31ocombrie 2024 la ”Austria Center Vienna”. KBEV este o platformă la care participă oameni de afaceri originari din R.Coreea, dar care desfășoară activități în 71 de țări din întreaga lume, la care se adaugă antreprenori din Coreea de Sud.

2. -imagine fara descriere- (excelenta-sa-kap-soo-rim_16188500.jpg)

Jongbum Park în calitatea sa de președinte al expoziției, a făcut o detaliată prezentare a acesteia menționând principalele domenii de activitate promovate la acest eveniment: Automobile și biciclete electrice, Producția de energie și echipamente de stocare, Produse/aparate cu un consum redus de energie, Echipamente pentru energia regenerabilă, Bunuri de consum, Produse industriale și tehnologice. 

Firmele și companiile din România, interesate de a dezvolta schimburi comerciale cu asociațiile comercianților sud-coreeni din străinătate, precum și cu cele din R.Coreea sunt invitate să participe la acest eveniment promoțional având asigurat tot sprijinul organizatorilor. 

Date fiind bunele relații comercial-economice dintre România și R. Coreea precum și dintre CCIB și Ambasada acestui stat în țara noastră, președintele Stocklosa a asigurat pe cei doi interlocutori că Invitația la ”2024 Korea Business Expo Vienna” va fi diseminată atât membrilor CCIB, cât și firmelor/companiilor din țară prin intermediul colegilor din Camerele de Comerț și Industrie județene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel