Au fost câini de luptă în Parcul Tei. Mărturie FOTO și VIDEO

Una dintre ipotezele discutate în spațiul public după tragedia din cartierul Tei este că  Ionuț Anghel a fost omorât de un câine de luptă. Locuitori din zonă au declarat că au cunoștință despre lupte de câini, organizate de infractori în spațiile virane din jurul parcului. 

Un bărbat care locuiește în zonă a contactat DeCe News, pentru a povesti clipele teribile prin care a trecut atunci când a găsit 4 câini, parțial incinerați și aruncați în Lacul Tei. Revoltat de ceea ce a văzut, bărbatul a făcut trei poze cu telefonul. El susține că aceste cadavre sunt dovada faptului că în zonă au loc lupte ilegale între câini, antrenați să ucidă.

Potrivit bărbatului, doi dintre câinii morți erau pitbulli, parțial arși, cu urme de mușcături adânci pe corp.

VEZI ȘI: Imagini incredibile din Parcul Tei, cu Ionuț înainte de a muri – VIDEO

”În urmă cu câteva luni, când Lacul Tei era încă secat, mergând pe mal, pe partea dinspre linia tramvaiului 16 și 36, am intrat pe un teren pustiu, un teren viran. Am parcurs o distanță de aproximativ 30 de metri. Pe fundul lacului secat, era un rottweiler mort cu urme de mușcături. S-a mai întâmplat ca trecând prin zonă să mai văd așa ceva. La aproximativ 50 de metri mi-a fost atrasă atenția de o imagine sumbră, doi pitbulli, parțial arși. Am fost impresionat și de faptul că prezentau mușcături adânci. Mergând în continuare pe mal, atenția mi-a fost atrasă de un alt câine mare, puternic, mort și el, cu urme de mușcături”, ne-a spus bărbatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel