Execuția pe care Marcel Ciolacu ”nu e în stare să și-o asume”. Singura situație în care poate ocupa scaunul lui Klaus Iohannis

Inquam Photos/ Octav Ganea
Inquam Photos/ Octav Ganea

Ce șanse are Marcel Ciolacu, președintele PSD, la președinția României? 

Marcel Ciolacu a anunțat marți, 20 august, printr-un mesaj postat pe rețelele sociale, că a decis să candideze la Președinția României, după ce s-a ”consultat cu românii, cu familia mea și cu colegii din partid”. 

Va pierde premierul totul? 

Diana Tache, celebra jurnalistă ”antrenoare de generali”, așteaptă momentul în care Marcel Ciolacu pierde totul, în lanț. Aceasta a vorbit despre asumare și execuție în lanț, în emisiunea ”Miercurea Neagră” de astăzi. 

Analistul politic Bogdan Chirieac este de altă părere, bazându-se și pe comentariul lui Mugur Ciuvică, președintele GIP. Analistul politic a remarcat situația fără precedent în ultimii 20 de ani în care se află PSD-ul și a subliniat singura situație - din punctul de vedere al Dianei Tache- în care Marcel Ciolacu ar putea ocupa locul lui Klaus Iohannis la Cotroceni, de președinte al României. 

În același timp, Diana Tache a amintit ce s-a întâmplat acum 3 ani, când PSD-ul a câștigat alegerile, dar i-a dat cartea din mânecă lui Klaus Iohannis. 

Vezi declarațiile complete pe DCNEWSTV/ VIDEO + TEXT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel