O femeie şi-a accidentat mama, după ce a urcat la volan deși nu are permis

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

O femeie care nu avea permis de conducere a făcut un accident care era să îi aducă moartea mamei sale.

Incidentul s-a petrecut in localitatea Armeni, Sibiu.

”Poliţiştii sibieni intervin la un accident rutier petrecut în localitatea Armeni, soldat cu vătămarea corporală a unei femei în vârstă de 65 de ani. În timp ce conducea un autoturism cu intenţia de a-l parca în curtea unui imobil, deşi nu deţine dreptul de a conduce, o femeie in vârstă de 40 de ani a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a accidentat-o pe femeia de 65 de ani, mama sa, aflată în curte.”, conform IPJ Sibiu.

”Femeia a fost transportată la spital conştientă. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii incidentului, în cadrul unui dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă”, a mai transmis IPJ Sibiu.

Care este starea de sănătate a victimei

Femeia a rămas imobilizată sub mașină. A fost nevoie de intervenția unui echipaj de la Descarcerare ISU pentru a fi extrasă. Echipajul SAJ prezent la faţa locului a preluat victima. Aceasta a fost transportat-o la UPU Sibiu.

Victima, policontuzionată, a suferit traumatisme craniene, faciale, de mâini şi toracice. Starea sa de sănătate este relativ stabilă, însă necesită investigaţii amănunţite în Unitatea de Primiri Urgenţe, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel