Există mămăliga perfectă. Secretul celui mai popular aliment

Mămăligă
Mămăligă

Mămăliga, o alternativă sănătoasă pentru pâine, a avut mereu un loc de cinste în bucătăria românească.

În cele ce urmează, vă prezentăm o serie de sfaturi pentru a obține mămăliga perfectă:

Nu aștepta până când apă deja clocotește pentru a turna restul de mălai.  

Dacă vrei ca mămăliga să iasă cât mai gustoasă, folosește lapte în locul apei.

Amestecă pe tot parcursul fierberii mălaiului, altfel riști să nu se fiarbă uniform și să se lipească.

Poți adăuga o lingură de unt la final, după ce închizi focul. Va da o consistență mai cremoasă preparatului.

Lasă mălaiul să fiarbă aproximativ 30 de minute înainte de a stinge focul, potrivit retetepractice.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel