Experții sugerează că o armată de clone ar putea prelua munca în locul nostru

foto: Freepik
foto: Freepik

O armată de roboți clone ar putea prelua în viitorul apropiat locurile de muncă obligatorii pentru omenire, dar nu sunt numai vești proaste, deoarece experții consideră că acest lucru îi va lăsa pe lucrători liberi să se relaxeze.

În viitor, o armată de roboți clone va îndeplini sarcinile obligatorii, în timp ce oamenii vor fi liberi să se distreze, consideră experții.

Mai multe firme lucrează la dubluri digitale care pot îndeplini sarcini sau lucruri precum rețelele noastre de socializare, pentru ca noi să ne putem relaxa. Scopul final este de a avea o armată de versiuni imitatoare ale noastre, controlate de inteligența artificială, care să facă toate sarcinile și treburile plictisitoare ale vieții.

Compania Hour One poate folosi imagini video cu tine pentru a crea o clonă, iar dacă vrei un avatar cu tot corpul, va înregistra o persoană într-un studio din diferite unghiuri.

Natalie Monbiot de la firma israeliană a declarat: "Adevăratul tu uman este apogeul "imperiului tău de tu. Acum poți să aduci o întreagă coadă lungă de tine și un conținut care te prezintă, pe care încă îl poți controla. Vă puteți închiria în diferite moduri", potrivit DailyStar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel