EXCLUSIV  Explozie Crevedia: Cătălin Predoiu dă cărțile pe față despre intervenția lui Raed Arafat. Ce i-a spus un pompier de pe patul de spital - VIDEO

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

În contextul în care s-a speculat despre intervenția lui Raed Arafat la fața locului, în Crevedia, ministrul Cătălin Predoiu a vorbit despre acest aspect, pentru DCNews. 

”I-am vizitat, împreună cu premierul (n.r. pe salvatorii care au intervenit la Crevedia). Starea lor este bună. Din ce am văzut eu în spital, nu sunt în pericol, dar medicii trebuie să spună” a spus ministrul de Interne, Cătălin Predoiu. 

Ministrul a mărturisit că a fost impresionat de atitudinea pompierilor, care i-au spus, de pe patul de spital: ”Când intrăm în meseria asta, toți știm că, la un moment dat, s-ar putea să ne întâlnim cu astfel de situații și, cu toate acestea, acum m-aș întoarce acolo - mi-au spus. Astea erau cuvintele. Oamenii îmi spuneau: acum m-aș duce acolo”. ”Vreau să vă mai spun ceva și pot fi verificat, premierul era acolo, plus echipa dânsului de comunicare și cei din salon, doctorii. La Bagdasar, pe a treia rezervă pe stânga, era un pompier salvator. Nu mi-a spus numele, avea un tatuaj pe umăr... Mi-a spus: Dacă nu venea dl. Arafat acolo - este altfel decât se spune, că oamenii văzuseră la televizor și erau amărâți - totul putea fi și mai rău. Oamenii care știu meserie înțeleg și apreciază. Oamenii de acolo știu mai bine” a declarat Cătălin Predoiu. 

”Aceasta este o informație de primă mărime, am susținut același lucru, că intervenția dlui Arafat a fost bine-venită” a punctat analistul politic Bogdan Chirieac. ”Și și-a păstrat atribuțiile, n-a făcut nimic în plus, așa cum se spune” a continuat ministrul, care a precizat că nu se fac presiuni asupra sa pentru schimbarea lui Raed Arafat. 

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel