Explozie Crevedia: Primarul nici nu a văzut, nici nu a auzit. Bogdan Chirieac: E harnic și neștiutor. Omul a lucrat și pentru cetățeni, dar i-a aruncat în aer

Primarul din Crevedia a face pe niznaiul, după explozia de la stația GPL. Bogdan Chirieac: E harnic și neștiutor. Omul a lucrat și pentru cetățeni, dar i-a aruncat în aer / Foto: Captură video Digi24
Primarul din Crevedia a face pe niznaiul, după explozia de la stația GPL. Bogdan Chirieac: E harnic și neștiutor. Omul a lucrat și pentru cetățeni, dar i-a aruncat în aer / Foto: Captură video Digi24

Analistul politic Bogdan Chirieac a fost întrebat la Antena 3 CNN despre reacția lui Florin Petre, primarul din Crevedia, după explozia de la stația GPL. 

Florin Petre, primarul comunei Crevedia, a declarat astăzi că el nu știa că acea stație GPL funcționa fără autorizație, deși ar fi primit în anul 2020 o informare de la ISU care semnala acest lucru. Bogdan Chirieac a vorbit despre acest lucru în direct la Antena 3 CNN, fiind întrebat de jurnaliști și dacă un primar poate strânge atât de multe averi doar din salariul pe care îl are.

"Primar al unui oraș de 12 mii de locuitori, 14 terenuri, 4 tractoare, 4 mașini personale, credite de 36 de mii de euro, un primar. Ce salariu are un primar? La un venit de 6 mii de lei să ai 14 terenuri?", l-a întrebat jurnalista Gina Vacariu pe analistul politic Bogdan Chirieac.

"Cu siguranță nu. Omul a lucrat și pentru cetățeni, dar i-a aruncat în aer, a lucrat și pentru sine, și-a făcut rost de terenuri și uite așa. Ce îi reproșați omului? Că e harnic? Doamne ferește! E harnic și neștiutor, de asta nu a apucat să se informeze că are o bombă în mijlocul orașului, pentru că era harnic, era ocupat cu hărnicia, cu astea...", a spus Bpgdan Chirieac.

"Cum să spui că nu erai primar în 2016, când fix în 2016 erai și în 2020 ți-a trimis ISU că funcționează stația ilegal, fără autorizări, și tu nu faci nimic 3 ani, o lași să se ajungă la nenorocirea asta?", a întrebat Gina Vacariu.

Bogdan Chirieac: Primarul este complice

"E vorba de complicitate acolo. Primarul este complice", a spus Bogdan Chirieac.

"Ce mai caută acolo?", a mai întrebat Gina Vacariu.

"Este ales, liber și democrat. După ce l-au condamnat, credibilitatea justiției fiind egală cu zero, oamenii au spus: Nu domnule, pentru chestia asta îl vrem primar. Deci a fost ales", a spus Bogdan Chirieac.

"V-ar mira dacă acest primar ar candida la anul și ar fi reales?", a întrebat jurnalista.

"Nu, chiar nu, deoarece asta este schema în foarte multe orașe, în Ilfov, în toate zonele țării, nu contează ce vrea cetățeanul, contează ce vrea primarul așezat în funcție uneori de foarte mulți ani, are oamenii săi, mulți angajați la primărie, cu rude, cu interese și atunci cetățenii nu ies la vot, prezența la vot este 30-35%, dar dacă tot puneți accentul pe așa ceva, hai să ne mai uităm și la ce votăm că ne mirăm în sfârșit a terminat concediul domnul Iohannis și după 3 zile s-a dus să viziteze pompierii salvatori în spitale. E votat, așa a vrut poporul român,  așa că hai să ne asumăm și această răspundere", a adăugat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel