Explozie devastatoare într-un bloc din Sibiu. Doi oameni au murit, zeci de persoane evacuate - Foto

O explozie devastatoare s-a produs într-un bloc din Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit de urgență, duminică dimineața, pe o strada din Sibiu, unde a avut loc o explozie urmată de un incendiu la un apartament. Pompierii au evacuat de urgență aproximativ 20 de persoane din imobil.

Explozia devastatoare a avut loc într-un bloc de pe strada Iazului din municipiul Sibiu. La fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o autoscară, o ATPVM, două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, și un echipaj SAJ.

Doi oameni au murit

"Până în acest moment au fost evacuate aproximativ 20 persoane, din întregul imobil. La acest moment se încearcă pătrunderea în apartamentul unde a avut loc explozia, întrucât sunt degajări dense de fum. Intervenția este în dinamică", a transmis ISU Sibiu.

Ulterior pompierii au reușit să intre în apartamentul unde a avut loc explozia. Acolo au găsit doi oameni decedați, cel mai probabil soț și soție. Totodată, echipajele medicale ajunse la fața locului au acordat primul ajutor medical mai multor locatari ai blocului care au avut atacuri de panică, relatează Antena 3 CNN.

Deocamdată nu se știe care a fost cauza acestei explozii, dar pompierii ISU urmează să stabilească acest lucru. Există posibilitatea să fi fost vorba despre o scurgere de gaze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel