Explozie în apropierea ambasadei Israelului din India / UPDATE

Sursa foto: AGERPRES
Sursa foto: AGERPRES

O explozie a avut loc marţi în apropierea ambasadei Israelului din New Delhi, fără a provoca victime în cadrul ambasadei, potrivit unor surse israeliene şi indiene.

"În această seară a avut loc o explozie foarte aproape de ambasadă", a declarat Ohad Nakash Kaynar, şeful adjunct al misiunii diplomatice israeliene în New Delhi, potrivit unui comunicat.

"Toţi angajaţii noştri sunt teferi şi nevătămaţi, toţi diplomaţii noştri sunt în siguranţă. Echipele noastre de securitate lucrează în strânsă cooperare cu forţele de securitate locale din New Delhi şi vor efectua o anchetă", adăugat el.

Teju Chitri, agent de securitate la un institut de limbi străine aflat în apropierea locului unde s-a produs explozia, a declarat pentru Press Trust of India (PTI) că a auzit explozia, care s-a produs într-un cartier foarte securizat unse se află clădiri guvernamentale şi sedii ale unor misiuni diplomatice străine, conform Agerpres.

UPDATE:

Oficialii încă inspectează zona, dar aceasta a fost redeschisă publicului larg. Nu există informații care să sugereze că cineva de pe stradă ar fi fost rănit.

Israelul și-a îndemnat cetățenii din India, în special din New Delhi, să fie precauți. Explozia „s-ar putea să fi fost un atac”, a afirmat Consiliul Național de Securitate al Israelului într-o declarație emisă de biroul prim-ministrului Benjamin Netanyahu, conform Reuters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel