Explozie în centrul orașului Milano: Doi răniți și peste 200 de persoane au fost evacuate (VIDEO)

Sursa foto Twitter Vigili del Fuoco @vigilidelfuoco
Sursa foto Twitter Vigili del Fuoco @vigilidelfuoco

Explozia urmată de un incendiu de proporții a avut loc în via Pier Lombardo, zona Porta Romana din Milano.

Un incendiu de proporții s-a produs joi dimineață în centrul orașului Milano. Incendiul a fost provocat de un camion care transporta butelii de oxigen. Șoferul și o călugăriță în vârstă de 89 de ani au fost răniți. 

”Am văzut focul pornind din compartimentul motor, apoi a afectat buteliile de oxigen pe care le căram. Am oprit pentru a limita pagubele”, a declarat șoferul camionetei. Flăcările au implicat și o farmacie și apartamente dintr-un bloc.

Aproximativ 220 de locuitori au fost evacuați și câteva zeci de mașini au fost cuprinse de flăcări. La fața locului au intervenit pompierii cu 7 autovehicule.

Incendiul a implicat trei etaje ale unei clădiri, provocând diverse pagube, o grădiniță și o școală primară. Din fericire, școala nu a raportat avarii majore și aproximativ 300 de tineri elevi au fost trimiși acasă.

”Am ieșit cu toții imediat în curte de îndată ce am auzit primul bubuit, apoi am auzit celelalte explozii”, a declarat responsabilul școlii.

Doar șoferul dubei, un bărbat de 53 de ani, cu arsuri la mână și la picior, a apelat la tratament spitalicesc, în timp ce călugăriță a suferit contuzii în urma exploziei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel