Explozie în județul Prahova. O femeie de 80 de ani a rămas blocată sub dărâmături. Pompierii au intervenit - UPDATE

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

A avut loc o explozie în județul Prahova.

Update: Femeia de 80 de ani prinsă sub dărâmăturile locuinţei în urma unei explozii a fost scoasă de salvatori, a anunţat, joi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Ea a fost transportată la UPU Ploieşti de către echipajul medical prezent la faţa locului.

După ce a fost semnalată explozia, pompierii au reuşit să stabilizeze elementele de construcţie. Femeia era conştientă şi a fost extrasă. Din fericire, ea nu prezintă arsuri, au precizat reprezentanţii ISU Prahova.

Știre inițială: O explozie a avut loc, joi dimineaţă, la o locuinţă din comuna Râfov, sat Mălăieşti, o femeie de 80 de ani fiind blocată sub dărâmături, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Explozia nu a fost urmată de incendiu.

”Pompierii militari din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Ploieşti acţionează în aceste momente în cazul producerii unei explozii la o locuinţă din comuna Râfov, sat Mălaieşti. Pentru gestionarea operativă a evenimentului, la faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, un container multirisc, o autospecială pentru descarcerare şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă. Din informaţiile primite până în acest moment, o persoana (femeie, aproximativ 80 ani) ar fi blocată sub dărâmături. Persoana ar fi conştientă”, a precizat ISU Prahova, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel