Explozie la o benzinărie din Daghestan. 33 de oameni şi-au pierdut viaţa şi alţi zeci de răniţi au fost recuperaţi din zonă

Foto: Agerpres, Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă Dagestan
Foto: Agerpres, Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă Dagestan

Un avion medical Il-76 a fost trimis la Mahacikala de către autorităţile ruse pentru a evacua răniţii grav la Moscova.

UPDATE 13:00: Bilanţul celor care au murit în urma unei explozii, la o benzinărie din Daghestan, a urcat la 33. Pompierii au avut nevoie de aproximativ patru ore pentru a localiza incendiul. Nu este cunoscută deocamdată cauza exploziei. 

UPDATE 10:30: Cel puţin 27 de persoane au murit şi câteva zeci au fost rănite într-o explozie urmată de un incendiu la o staţie de benzină din Daghestan, republică rusă din Caucaz, potrivit unui nou bilanţ comunicat marţi de Ministerul rus al Situaţiilor de Urgenţă.

Cel puţin 12 persoane au murit şi alte zeci au fost rănite luni seara într-o explozie urmată de un incendiu la o benzinărie din Daghestan, o republică autonomă rusă din Caucaz, a anunţat Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă, potrivit Agerpres.

"Peste 60 de persoane au fost rănite în incendiul din Mahacikala, iar 12 dintre ele au murit", a scris ministerul pe Telegram.

                                     

Youtube video image

Mahacikala, oraş situat la Marea Caspică, este capitala Daghestanului. Incendiul se întinde pe aproximativ 600 de metri pătraţi, a precizat ministerul, adăugând că 260 de pompieri acţionează pentru stingerea lui.

Dezastrul s-a produs la ora locală 21:40 (18:40 GMT) pe un drum federal, a declarat şeful administraţiei Republicii Daghestan, Serghei Melikov."Motivele şi tipul exploziei sunt pe cale de a fi elucidate", a spus el pe Telegram.

Conform unui martor citat pe Telegram de cotidianul rus Izvestia, incendiul a izbucnit într-o zonă în care erau parcate maşini şi s-a extins la benzinărie."După explozie, ne-a căzut totul în cap, nu vedeam nimic", a spus acest martor al cărui nume nu este menţionat.

O înregistrare video postată pe Telegram de agenţia Ria Novosti arată flăcări ridicându-se dintr-o clădire, urmate de o explozie gigantică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel