Exploziile de la stația GPL din Crevedia, surprinse pe camerele de supraveghere de la poligonul lui Titi Aur - Video în articol

Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN

Exploziile din Crevedia au fost surprinse pe camerele de supraveghere de la poligonul lui Titi Aur.

O cameră de supraveghere, amplasată în cadrul poligonului de conducere preventivă a lui Titi Aur, a surprins exploziile care au avut loc la stația de GPL de la Crevedia. În imagini poate fi văzută ciuperca uneia dintre explozii, asemănătoare cu cea a unei bombe atomice. Deși explozia a fost surprinsă de la o distanță considerabilă, imaginile sunt înfiorătoare.

VEZI ȘI: Explozie Dâmboviţa. Circulaţia este în continuare oprită la Crevedia

"Aceste imagini sunt surprinse de la o distanță destul de mare de la o cameră de supraveghere aflată pe circuitul lui Titi Aur, acel circuit de antrenament de conducere preventivă. Așa a arătat explozia văzută de pe acea cameră de supraveghere. Este explozia de la 20:56 de minute, ceea ce înseamnă că este a doua explozie surprinsă de acea cameră a lui Titi Aur.

După cum știți, au fost trei explozii succesive. ce s-a întâmplat între cele trei explozii este extrem de interesant și important de stabilit. prima știm cum a fost, între timp s-au dus acolo pompierii, a avut loc a doua explozie, după care a urmat și a treia explozie. Majoritatea victimelor sunt din rândul personalului care a intervenit acolo. Sunt 43 de victime, toți angajați ai Ministerului de Interne din totalul celor 58 de victime", a spus jurnalistul Răzvan Dumitrescu la Antena 3 CNN.

VEZI ȘI: Explozie Crevedia. Fosta stație GPL nu mai trebuia să funcționeze de acum 3 ani / ANPM, precizări importante

Reamintim că mai multe explozii s-au produs, sâmbătă după amiază și în cursul serii, în localitatea dâmbovițeană Crevedia. În urma incidentului, zeci de persoane au fost rănite și 2 oameni și-au pierdut viața. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență, stația de GPL nu funcționa legal și nu avea autorizații ISCIR sau CNICIR.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel