Expoziția “The Human Body” , deschisă până în luna august

the human body
the human body

Expoziția "The Human Body" găzduită de Muzeul Antipa din capitală, se prelungește pănă pe 4 august, conform MEDIAFAX.

Autor: Mădălina Bodârlău

Expoziția "The Human Body" a fost deschisă la Muzel Antipa pe 22 martie și urma să fie închisă pe data de 30 iunie. Perioada de vizite a fost însă prelungită până pe 4 august inclusiv.

Muzeul Olteniei din Craoiva, Muzeul Județean de Știință din Ploiești, Universitatea de Medicină și Farmacie "Iulia Hațieganu" din Cluj au solicitat să găzduiască expoziția după 30 iunie. Spațiile oferite de acestea nu sunt însă suficiente pentru amploarea expoziției.

Biletele pot fi achiziționate online, de pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim – magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești. Programul de vizite rămâne de marți până duminica inclusiv, între orele 10.00 – 20.00

Biletele costă între 32 și 60 lei/persoană și între 85 și 135 lei/grup. Copiii cu vârste sub 7 ani, pot vizita expoziția gratuit.

Expoziţia "The Human Body"  include peste 200 de exponate - corpuri umane reale (integrale sau secţiuni), care, prin disecţiile la nivelul organelor şi ţesuturilor, oferă o imagine tridimensională a ceea ce se află sub piele și asupra modului în care funcţionează corpul omenesc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel