Expoziţie foto pe Calea Victoriei

Cele mai reprezentative fotografii de la Jocurile Olimpice (JO) de anul acesta au fost expuse pe Calea Victoriei, în aer liber, de-a lungul Muzeului Naţional de Artă, scrie photomagazine.ro

Autor: Adina Predescu

[caption id="attachment_231988" align="alignleft" width="310"] Sursa: photomagazine.ro[/caption]

Timp de 17 zile, tot mapamondul a fost conectat la JO de la Londra, unde s-au adunat cei mai buni sportivi ai lumii. Şi românii au urmarit cu interes spectacolul de pe malul Tamisei, ţinându-le pumnii celor 103 sportivi care au concurat la cea de-a 30-a ediţie olimpică, informează photomagazine.ro.

Gazeta Sporturilor arată povestea JO, surprinsă în fotografii de către fotoreporterul Raed Krishan, în timpul competiţiei. În 17 zile, sportivii români au reuşit performanţa de a se urca de nouă ori pe podium, şi în care imnul României a răsunat de două ori.

Potrivit site-ului photomagazine.ro, imagini cu eroii noştri, surprinşi în cele mai uluitoare ipostaze de bucurie, trăiri excepţionale sau chiar decepţii, pot fi admirate la expoziţia stradală de la Muzeul Naţional de Artă al României, de pe Calea Victoriei.

Încă din prima zi a expoziţiei, sâmbăta, au venit mulţi vizitatori interesaţi. De la adolescenţi până la adulţi şi bunici veniti cu nepoţii, care s-au oprit o vreme şi au admirat performanţele sportivilor noştri, în cele 100 de fotografii. Expoziţia se va încheia pe 23 septembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel