EXCLUSIV  „Extremismul verde“ în UE. Sfârșește prin a schimba istoria și economia statelor membre / video

Foto cu caracter ilustrativ: Freepik
Foto cu caracter ilustrativ: Freepik

Carmen Avram, europarlamentar la Bruxelles, a vorbit despre directivele Comisiei Europene de reducere a noxelor poluante și implementarea Pactului verde european (Green Deal).

Carmen Avram, europarlamentar PSD, a fost invitată la DC News, unde a vorbit despre procentul de poluare de care este responsabilă Europa la nivel mondial și despre directivele Comisiei Europene de reducere a noxelor.

„Europenii, în special cei cu venituri mici și cei din clasa medie, se simt nedreptățiți. E o perioadă în care se acumulează tensiuni foarte mari, iar o politică ce nu e suficient analizată și suficient dezbătută într-un for precum Parlamentul European poate schimba dramatic modul în care va arăta Parlamentul European începând din iulie 2024.

Există un studiu făcut cu niște ani în urmă care arată că doar 8% din toată poluarea de la nivel mondial este atribuită Europei. Prin urmare, multora măsurile pe care Comisia Europeană ar vrea să le implementeze li se par un pic dezechilibrate față de nivelul de poluare de care este responsabilă Uniunea Europeană.

Calculul ne arată că restul de 92% e produs în celelalte țări de pe glob. Punem pe butuci foarte multe sectoare, cu o legislație care pe alocuri e dezechilibrată, nu ține cont de realitate și nu e bazată pe niște studii de impact. Este un viitor pe care noi nu-l putem anticipa, este fără precedent!“, a precizat europarlamentarul.

CITEȘTE ȘI       -       EXCLUSIV  Europarlamentari români, lovitură pentru fermieri. Carmen Avram, despre lista rușinii: Șase nu au semnat / video

„Extremismul verde“

Carmen Avram a vorbit și despre îndârjirea pe care o are Comisia Europeană în implementarea Pactului verde european.

„Deși toate sectoarele au anunțat, au cerut și unele state au implorat chiar în PE să se echilibreze un pic aceste măsuri pe care Comisia și unii din Parlamentul European ar vrea să le impună, există un soi de extremism verde care sfârșește prin a avea câștig de cauză și prin a schimba istoria și economia statelor membre. Nu poți să fii responsabil de 8% și să-ți asumi să lupți pentru toată planeta.

Se grăbește acum acest acord comercial cu statele din America Latină. Doamna Ursula von der Leyen va pleca acolo ca să grăbească acest acord. În toată America Latină există doar câteva state care ar vrea să-și asume toate condițiile pe care le propune Comisia Europeană. Restul produc hrană la standardele locale, care sunt mult mai jos decât ale noastre“, a spus europarlamentarul Carmen Avram.

CITEȘTE ȘI      -      EXCLUSIV  Carmen Avram atrage atenția asupra nemulțumirii fermierilor față de Green Deal: Au început să apară diverse mișcări / video

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel