Fabio Capello este noul selecționer al Rusiei

Naționala de fotbal a Rusiei are de astăzi un nou selecționer, informează agenția France Presse. Federația Rusă de Fotbal a anunțat că noul antrenor al rușilor va fi italianul Fabio Capello.

Autor: Luiza Chiroiu

 După ce Rusia nu a reușit să treacă de faza grupelor la Campionatul European, selecționerul Dick Advocaat și-a dat demisia de la cârma naționalei și a devenit antrenorul formației olandeze PSV Eindhoven. Astfel, postul de antrenor al selecționatei ruse a fost preluat de către Capello, fostul antrenor al Angliei.

În ceea ce-l privește pe noul selecționer al Rusiei, acesta are ca obiectiv calificarea echipei la Cupa Mondială din 2014. Potrivit presei ruse, Capello va avea un salariu anul de șase milioane de euro.

"Astăzi, am decis să-l numim pe Capello ca noul nostru selecţioner. Îl aşteptăm în curând la Moscova pentru a pune la puncte ultimele detalii ale înţelegerii şi pentru a semna contractul", a declarat Nikita Simonian, vicepreşedinte al Federaţiei Ruse de Fotbal.

Fabio Capello a antrenat naționala Angliei din 2007 până în februarie anul acesta, când a plecat din cauza faptului că federația de la Londra a decis să-i retragă banderola de căpitan al naționalei engleze lui John Terry, care fusese implicat într-un caz de rasism.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel