Un incendiu a mistuit, sâmbătă, fabrica de condimente Solina din Alba Iulia.
Un puternic incendiu a mistuit fabrica de condimente Solina din Alba Iulia. Pompierii care intervin pentru lichidarea incendiului izbucnit sâmbătă dimineaţa lângă Alba Iulia, unul de proporţii însemnate, la cea mai mare fabrică de condimente din România, au fost nevoiţi să se alimenteze cu apă inclusiv din râul Ampoi, aflat în apropiere. Potrivit acestora, hala are o suprafaţă de aproximativ 8.000-10.000 de metri pătraţi, iar arderea se manifestă generalizat. În sprijinul echipajelor care intervin la locul evenimentului acţionează patru autospeciale de stingere, o autoscară de intervenţie la înălţime, descarcerarea şi un echipaj de prim-ajutor.
Levente Hugo Bara, cel care a fondat compania Supremia Grup, vândută, în anul 2017, către Solina Group a acordat, în urmă cu câţiva ani, un interviu DC News în cadrul căruia a vorbit despre unitatea respectivă şi despre produsele care se fabricau acolo.
“O mare parte din materia primă procesată în fabrica de la Alba Iulia provine din Asia, pentru că acolo este țara condimentelor. Asia îndepărtată este o zonă KAIZEN, pentru că oamenii trăiesc cu o altfel de abordare a vieții. Dorința mea de a implenta strategia KAIZEN vine și din experiența de a călători în Asia. Eu – în sinea mea – sunt un om KAIZEN. KAIZEN înseamnă schimbare spre bine în japonează. Această schimbare se traduce în îmbunătățire continuă. Este vorba de îmbunătățirea mentalității oamenilor și de schimbare totală”, a spus Levente Hugo Bara, într-un interviu acordat DC News.
Interviul integral poate fi citit aici.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu