Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice din București (ASE) lansează cel mai nou program de master: „Dreptul European al Afacerilor”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik

Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice din București (ASE) anunță lansarea programului de master „Dreptul European al Afacerilor”, destinat formării viitorilor specialiști în dreptul european al afacerilor. Perioada de înscriere pentru acest program este 18-22 iulie 2024.

Beneficiile Programului

Acest program de master oferă o serie de beneficii importante pentru studenți, inclusiv:

Curriculum actualizat și relevant: Programul cuprinde 12 discipline esențiale, concepute pentru a reflecta cele mai recente evoluții și tendințe în dreptul european al afacerilor.

Durată de studiu eficientă: Programul este structurat pe durata unui an de studiu, permițând absolvenților să intre rapid pe piața muncii.

Experiență practică valoroasă: Studenții vor beneficia de stagii de practică în cadrul unor instituții, companii multinaționale și societăți de avocatură de top, acumulând experiență practică esențială.

Cursuri susținute de practicieni în drept: Programul include prelegeri și seminare ținute de practicieni cu experiență vastă, care vor împărtăși cunoștințele și abilitățile lor practice.

Invitați străini: Pentru a oferi o perspectivă globală și diversificată, programul va găzdui ca invitați profesori și experți internaționali în domeniul dreptului european al afacerilor.

1. -imagine fara descriere- (ase---dreptul-european-al-afacerilor_40431200.jpg)

Alte informații relevante:

Admitere și înscriere: Perioada de înscriere pentru programul de master „Dreptul European al Afacerilor” va avea loc între 18 și 22 iulie 2024. Admiterea se realizează pe baza mediei examenului de finalizare a studiilor de licență (60%) și a rezultatelor obținute la proba de specialitate (40%).

Metode de predare interactive: Programul va utiliza metode moderne de predare, inclusiv studii de caz, simulări și proiecte de grup, pentru a asigura o înțelegere profundă și aplicată a materiei.

Oportunități de networking: Studenții masteranzi pot participa la conferințe naționale și internaționale, alături de specialiști ai domeniului juridic.

Facultatea de Drept ASE se angajează să ofere o educație de excelență, adaptată cerințelor pieței europene și internaționale, pregătind studenții pentru o carieră de succes în domeniul dreptului afacerilor.

Pentru mai multe informații și detalii despre înscriere, vizitați site-ul oficial al Facultății de Drept ASE: https://drept.ase.ro/programe/programe-de-masterat/ sau site-ul dedicat admiterii: https://admitere.ase.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel