Familia lui Călin Donca, lovită de o tragedie. Orianda: Pe lângă tot circul în care suntem acum, suntem șocați și de această bruscă întâmplare / foto

Un eveniment trist a lovit familia Donca în aceste zile.

Într-un story postat pe Instagram, Orianda Donca a anunțat moartea unchiului său. Se pare că acesta a avut partea de un deces brusc și neașteptat, care a șocat întreaga familie. Din spusele Oriandei, bărbatul a avut grijă atât de ea, cât și de cei cinci copii pe care îi are cu omul de afaceri Călin Docna:

„Pe lângă tot circul în care suntem acum, din păcate ne luăm la revedere de la scumpul nostru unchi Silvi. Suntem șocați de brusca întâmplare. Infarct la 50 de ani fără niciun simptom înainte. Pentru mine personal a fost ca un tată, s-a implicat în creșterea mea cu multă iubire și dăruire, iar mai târziu și cu copiii mei“, a scris Orianda Docna pe Instagram.

CITEȘTE ȘI       -      Fiica lui Călin Donca, mesaj emoționant: Îmi pare rău să vă spun acest lucru! / video

„Vă rog din suflet să vă documentați ce să faceți în cazul în care un om cade inconștient. Este o diferență majoră de 20 de secunde între viață și moarte. Niciodată nu știi în ce moment ai nevoie de aceste informații“, a mai scris Orianda.

Ulterior, într-un alt story, Orianda Donca arată care sunt pașii de urmat pentru a salva viața unui om care cade inconștient.

„Vă rog din suflet să învățați acești pași. Par banali acum, dar sunt atât de importanți de știut dinainte, în caz că familia ta pățește ceva și nu ai timp să îi cauți atunci“, a scris Orianda.

Mai departe, în alte story-uri, Orianda Donca a arătat concret ce trebuie să faci pentru a salva viața unui om care se confruntă cu un infarct miocardic.

CITEȘTE ȘI       -      Ce fel de relație au, de fapt, Călin și Orianda Donca / „Asta a fost înțelegerea noastră și am bătut palma“

Omul de afaceri Călin Donca a fost reținut de procurorii DIICOT pe data de 19 septembrie, acesta fiind acuzat de constituirea de grup infracțional organizat și evaziune fiscală.

După această situație care a afectat familia Donca, Orianda a fost nevoită să apeleze la ajutorul prietenilor pentru a-și putea crește cei cinci copii. Despre acest lucru a vorbit avocatul Teodor Cârnaț, apropiat al familiei.

„Eu sunt de părere că atunci când persoana este privată de libertate trebuia să se țină cont de interesul primar al copilului, cu ce mijloace financiare rămâne copilul acasă și cum vor fi întreținuți ei cinci copii.

Chiar dacă Orianda a fost lăsată acasă cu copiii, toate conturile au fost blocate. Ea văd că recurge la ajutorul prietenilor“, a spus avocatul.

CITEȘTE ȘI         -        Ce note lua Călin Donca la școală. Imagini virale cu catalogul: Am primit 4 de 2 și am rămas corijent, singurul corijent din clasă / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel