Familia Regală britanică se distanţează de Harry şi Meghan. Îi consideră "imprevizibili şi nesiguri"

Foto: Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Foto: Facebook Familia Regală a Marii Britanii

Richard Fitzwilliams, biograf regal, spune că Familia Regală se distanţează încet şi sigur de Meghan Markle şi prinţul Harry. 

Iar acest lucru este vizibil chiar prin ultimele modificări făcute site-ului Familiei Regale, acolo unde biografiile cuplului au fost mutate mai jos pe pagină, lângă cele ale Ducelui de Kent şi prinţului Andrew. În plus, nici referirea la prinţul Harry nu se mai face ca "Alteţa Sa Regală", aşa cum s-a stabilit în acordul de retragere din rangul de regalităţi senioare. 

"Au fost făcute mai multe schimbări la site-ul regal şi acum ducii de Sussex apar lângă ducele şi ducesa de Gloucester şi lângă prinţesa Alexandra. Asta arată clar că Familia Regală se distanţează de un cuplu pe care îl văd, din motive lesne de înţeles, drept imprevizibil şi nesigur, pe care nu se pot baza. 

Se ştie că Harry şi Meghan au fost nemulţumiţi de faptul că, deşi şi-au păstrat titlurile, nu au putut să le folosească şi şi-au pierdut patronajele. Cu toate astea, marca lor este direct legată de regalitate. Provocarea care li se pune în faţă este să demonstreze că pot face ceva de unii singuri", a declarat Fitzwilliams, pentru Daily Mail.

Prinţul Harry se războieşte cu tabloidele în tribunale 

 

Justiţia britanică s-a pronunţat la finalul lunii iulie în favoarea deschiderii unui proces în ianuarie 2024 împotriva editorului tabloidului The Sun, pe care prinţul Harry îl acuză de colectare ilegală de informaţii private, informează AFP.

Este vorba despre cel de-al doilea grup de presă care va fi judecat în cadrul unui proces civil printr-o procedură demarată din acest motiv de fiul cel mic al regelui Charles al III-lea, aflat în relaţii glaciale cu restul familiei regale britanice.

Prinţul Harry, în vârstă de 38 de ani, care consideră că presa tabloidă este vinovată de moartea mamei sale, prinţesa Diana, care a murit în 1997 la Paris în urma unui accident de automobil în timp ce era urmărită de paparazzi, a lansat în perioada recentă mai multe proceduri judiciare.

În noul proces, prinţul Harry a acuzat grupul NGN, care face din imperiul media deţinut de magnatul Rupert Murdoch, de colectare ilegală de informaţii personale, în special prin utilizarea unor detectivi privaţi.

Grupul NGN a respins acuzaţiile şi a solicitat abandonarea cercetării judiciare, argumentând că acestea au loc mult prea târziu.

Deşi a ordonat ca procesul să aibă loc, judecătorul Timothy Fancourt a eliminat joi acuzaţiile invocate de prinţul Harry ce vizau interceptarea ilegală a unor mesagerii telefonice.

În documentele depuse în instanţă, prinţul Harry a explicat întârzierea deciziei sale de a lansa o procedură judiciară prin existenţa unui "acord secret" ce ar fi fost încheiat între NGN şi prinţul William, fratele său mai mare, cu care întreţine relaţii tensionate. NGN a dezminţit existenţa unui astfel de acord, scrie Agerpres.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel