Familie evacuată dintr-o locuinţă socială din cauză că arunca gunoaiele pe fereastră - VIDEO

Foto: captură video
Foto: captură video

Primăria Piteşti a anunţat că va evacua o familie dintr-o locuinţă socială, după ce chiriaşii au fost filmaţi de mai multe ori în timp ce aruncau gunoiul pe fereastră.

Familia care va fi evacuată locuieşte în blocul G1 din cartierul Războieni, destinat persoanelor cu posibilităţi materiale reduse, scrie Agerpres. 

"Este a treia oară când familia din blocul cu locuinţe sociale G1 este surprinsă de camera video cum aruncă gunoaie pe fereastră! De la 1 aprilie, locatarii apartamentului supravegheat nu vor mai putea locui în G1", a informat Biroul de presă al Primăriei Piteşti.

Conform aceleiaşi surse, Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului va cere în instanţă evacuarea familiei şi recuperarea sumei de 4.566 de lei, datorată municipalităţii pentru chirie şi întreţinere.

Zona a fost igienizată 



Administraţia locală anunţa, la sfârşitul lunii februarie, că a igienizat zona din jurul blocului G1, care era acoperită de gunoaiele aruncate de locatari. De asemenea, primarul Cristian Gentea a discutat cu chiriaşii şi i-a avertizat că blocul este monitorizat video, pentru depistarea celor care nu respectă normele de convieţuire socială.

"Regulamentul este clar, iar cine mai aruncă gunoaie riscă să fie evacuat. (...) Cetăţenii trebuie să respecte reguli elementare de trai în comun şi să se bucure de frumuseţea oraşului lor", transmitea atunci Cristian Gentea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel