Fane Văncică, după ce și-a bătut amanta: Vreți să mă bagați la pușcărie?! Doar pentru că m-am certat cu iubita mea... Lăsați că mă fac eu colaborator la DIICOT

Fane Văncică
Fane Văncică

Interlopul Fane Văncică a făcut declarații halucinante după ce și-a bătut cu bestialitate amanta.

VEZI ȘI: Mircea Badea și Iorga. De ce am publicat declarațiile făcute de o persoană cu 350.000 urmăritori despre Fane Văncică

El a zis, în primul rând, că nu a făcut nimic, doar s-a certat cu iubita lui. Și că oricum a bătut-o din... iubire. De asemenea, și-a amenințat „dușmanii” care îl vor la pușcărie, după difuzarea imaginilor în care este violent cu respectiva femeie, că va deveni colaborator la DIICOT pentru „a-i turna”.

„Fetelor, pe toate vă iubesc. După ce vă bat, vă f#t. Plăcerea mea este să bat o femeie. Dacă vrei să stai, bine, dacă nu, du-te. Sunt masochist Îmi place să iubesc. Îmi place ce am să fie doar al meu. În momentul în care lucrurile nu stau cum par, ce știe să facă românul? Dă o palmă sau un picior. N-am tăiat-o, n-am bătut-o, nu i-am rupt ochii sau maxilarul. Am dat doar în gagica mea. Dacă iubita mea (n.r. - amanta) vrea să-mi facă plângere...”, a zis Fane Văncică. 

De mâine, mă fac și colaborator la DIICOT dacă vreau. Voi vreți să mă legați pe față fără să fac absolut nimic?! Duceți-vă dr#cului! Voi vreți să mă legați pe față fără să fac nimic? Vreți să mă bagați la pușcărie?! Lăsați că mă fac eu colaborator la DIICOT. Doar pentru că m-am certat cu iubita mea...”, a mai zis Fane Văncică, interlopul care se filmează prin biserici în timp ce depune flori la icoanele cu Fecioara Maria. 

„Cer scuze soției mele, dar orice bărbat care își permite să țină o casă, două, trei, mai are și o amantă. Am avut o amantă. O am în continuare. Am iubit-o mult și am respectat-o. Am fost gelos și, când am fost la un eveniment, mi s-a părut că se uită la un prieten. Atunci m-am luat de ea. Eram și beat, nu îmi luasem nici pastilele, eram vai de capul meu. Am avut un episod de furie din cauza geloziei. Nu cred că există vreun bărbat care să nu își bată femeia. Rugați-vă să fiți cu mine, să vă iubesc și să vă mai dau câte o palmă, vă face bine, să moară măicuța mea”, a mai spus Fane Văncică.

„Femeilor, a fost vreun bărbat care să nu vă dea vreo palmă?!”, a mai întrebat Fane Văncică într-un live pe Tiktok.

Bătaia a avut loc în urmă cu patru luni, susține interlopul. 

Fane Văncică este căsătorit și are doi copii

Fane Văncică, pe numele său real Cami Niță, a ajuns cunoscut după ce l-a înjunghiat pe fiul vitreg al lui Sile Cămătaru, acum 10 ani, faptă pentru care a primit 5 ani şi 6 luni de închisoare. Deși părea că s-a potolit, în sensul că în dosarele care au urmat după acel incident nu a mai fost acuzat de fapte comise cu violență, ci „doar” contrabandă cu țigări sau droguri, acum se pare că și-a reluat vechile obiceiuri.

Poliția face anchetă pentru lovire sau alte violențe

Poliția Capitalei a anunțat că a început o anchetă în urma apariției imagilor, deși nu a fost depusă nicio plângere în acest sens.

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, în care un bărbat lovește o femeie, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

Încă din cursul zilei de ieri, 29 august a.c., polițiștii Secției 16 s-au sesizat din oficiu și au demarat verificările în vederea depistării persoanelor implicate și stabilirii condițiilor în care a avut loc evenimentul.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4”, a anunțat Poliția Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel