Fără discuții Lavrov - Blinken la reuniunea OSCE, care se va desfășura în Macedonia de Nord

Serghei Lavrov va participa la conferința OSCE dacă Bulgaria îi va deschide spațiul aerian.

Secretarul de stat american Antony Blinken și ministrul rus de externe Serghei Lavrov nu vor avea nicio discuție în cadrul unei conferințe a OSCE din această săptămână, a declarat luni agenția rusă de presă TASS, care l-a citat pe ministrul adjunct rus de externe Serghei Ryabkov, relatează Reuters.

Ca răspuns la o întrebare la forumul de politică externă Primakov Readings, Ryabkov a fost citat spunând că Washingtonul nu a solicitat o întâlnire ”și nu o va solicita. Și nu va exista nicio întâlnire”.

Lavrov, la OSCE dacă Bulgaria îi va deschide spațiul aerian

Altfel, Lavrov a declarat luni că va participa la reuniunea Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) din Macedonia de Nord dacă Bulgaria își va deschide spațiul aerian pentru delegația rusă și că unele țări occidentale au cerut să se întâlnească cu el.

Reuniunea miniștrilor de externe ai OSCE, din care fac parte Canada și Statele Unite, va avea loc la Skopje în perioada 30 noiembrie - 1 decembrie.

Citește și: Lavrov, șeful diplomaţiei ruse, vrea la reuniunea ministerială a OSCE de la sfârșitul lunii. Speră "să îmblânzească" sancțiunile din partea UE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel