Farsă de proporții în cazul fiului nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu

sergiu
sergiu

Presupusul fiu nelegitim al regizorului Sergiu Nicolaescu, Vasile Rotaru, este de fapt un fost jurnalist de la o televiziune din România. Identitatea acestuia se pare că a fost  folosită în mod ilegal în cererea depusă la Judecătoria Sectorului 1, în scopul stabilirii paternității. Cel care a folosit datele  poate fi acuzat de fals de identitate.

Judecătoria Sectorului 1 a deschis, luni, două dosare, unul pentru oprirea procedurii de incinerare a lui Sergiu Nicolaescu şi altul pentru stabilirea paternităţii, în urma unei cereri trimise pe mail, în 4 ianuarie, din Germania, de un bărbat care pretinde că este fiul nelegitim al acestuia.

Dosarul privind oprirea incinerării are termen 5 februarie, dar va fi fără obiect, pentru că incinerarea a avut loc, iar cel privind stabilirea paternităţii are termen 15 mai.

Bărbatul pretinde că se numeşte Vasile Rotaru, este născut în 1980, locuieşte în Germania, la Dusseldorf, în Ostrasse 138 şi a trimis solicitarea pe mail, în data de 4 ianuarie, la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, susţinând că este fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu şi cerând stabilirea paternităţii.

"Încă de la începutul vieţii am aflat de la mama mea că tatăl meu este un cunoscut regizor de film, astfel încât datorită înaintării în vârstă am început sa fiu din ce in ce mai curios, astfel că am aflat de la mama mea ca tatăl meu biologic este Sergiu Nicolaescu", scrie Vasile Rotaru în cerere.

Tot luni s-a stabilit că cererea  trimisă la instanţa Judecătoriei Sectorului 1 de către un pretins fiu al lui Sergiu Nicolaescu este al unui fost jurnalist sportiv, Vasile Rotaru, al cărui CNP a fost folosit în mod ilegal. Acțiunea presupusului fiu al lui Nicolaescu poate  încadrată la fals de identitate deoarece  a fost de natură să producă efecte juridice, instanţa înregistrând cererea şi acordând un termen de judecată.

 În urma mai multor cercetări, fostul jurnalist a declarat că cineva i-a folosit datele, CNP-ul, în cele două plângeri, dar că el nu are nicio legătură cu regizorul.

De asemenea, sora lui Sergiu Nicolaescu a declarat că este șocată de acest gen de jocuri și farse și că îi va acționa în judecată pe cei responsabili.

 "Sunt înmărmurită. Nu înţeleg. Eu cred că dacă ar fi existat un asemenea nepot ar fi venit prima dată la mine. Nu eram eu mătuşa lui. Eu, dacă mai apare cineva, am să-i dau în judecată. Ca să se înveţe minte, ca să mai mintă în halul ăsta. Toată lumea vrea să vorbească cu mine. Nu pot să mă reculeg. Eu înţeleg că ei au ţinut la fratele meu, dar eu nu pot să-i calc dorinţa fratelui", a declarat Iolanda Nicolaescu, la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel