Farul, campioana Superligii. Radu Cristescu: Gică Hagi, acest Midas al fotbalului românesc

Facebook Farul Constanta
Facebook Farul Constanta

Deputatul Radu Cristescu a felicitat Farul Constanţa pentru titlul câştigat şi l-a comparat pe Gheorghe Hagi cu Midas, spunând că "transformă în aur tot ce atinge". 

"Farul campioană.

Hagi. Gică Hagi. Mai e ceva de spus? Acest Midas al fotbalului, care a transformat în aur tot ce a atins. Și a atins atîtea...Gică, uriașule, ne faci pe toți să ne simțim mărunți. Gică, uriașule, nu te merităm! Cu echipă și stadion făcute din banii tăi, cu geniul și dăruirea ta. Îți mulțumim, felicitări pentru tot ce ai dăruit românilor. (Semnat: un dinamovist resemnat, invidios, dar recunoscător)", a scris Radu Cristescu pe Facebook. 

Alibec: Campionatul l-am câştigat pentru Hagi 

Fotbalistul echipei Farul Constanţa, Denis Alibec, a declarat, duminică seara, după victoria cu FCSB (scor 3-2), care adus titlul de campioană formaţiei de la malul Mării Negre, că acesta este cel mai frumos titlu din cariera sa şi că l-a câştigat pentru antrenorul Gheorghe Hagi.

"Am trăit rău de tot meciul ăsta... pentru că nu am fost pe teren. Nu mai puteam. La 0-2 ce puteam să zic... că îi întoarcem. Eram sigur sută la sută că întoarcem scorul. Suntem prea buni, prea tineri, prea talentaţi. FCSB a dat două goluri din noroc, noi am controlat meciul. E normal că întotdeauna câştigă cel mai bun. E cel mai frumos titlu, l-am câştigat pentru domnul Gheorghe Hagi. Îi dedicăm titlul dânsului. Dacă aveam zece Hagi în România eram departe acum", a spus Alibec la postul DigiSport.

Întrebat dacă va continua la Farul Constanţa şi în sezonul următor, atacantul a răspuns: "O să rămân la Farul. Eu aşa spun. Să vedem dacă mă vinde, dacă mai are nevoie de mine acum".

Farul Constanţa a câştigat titlul de campioană a României la fotbal, după ce a învins-o pe FCSB cu scorul de 3-2 (1-2), duminică seara, la Ovidiu, într-un meci din etapa a noua, penultima, a fazei play-off a Superligii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel