Farul Constanța - FCSB. Roș-albaștrii lui Becali și-au luat revanșa la Ovidiu - Rezultat final / Video

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Farul Constanța - FCSB, derby-ul din etapa a noua a Superligii dintre campioană și vicecampioană, s-a jucat duminică seară, la Ovidiu.

FCSB a învins-o pe Farul Constanţa cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, la Ovidiu, într-un meci din etapa a 9-a a Superligii de fotbal. Unicul gol al partidei a fost înscris de Darius Olaru (58 - penalty), după o intervenţie controversată a lui Tudor Băluţă la Adrian Şut.

Campioana a trecut pe lângă egalare în min. 89, când şutul lui Luca Andronache a fost respins de portarul Ştefan Târnovanu. Farul a suferit a cincea sa înfrângere în această primă parte de campionat.

FC Farul Constanţa - FC FCSB 0-1 (0-0), Academia Hagi - Stadion Central - Ovidiu A marcat: Darius Olaru (58 - penalty). Arbitru: Sebastian Colţescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti), Daniel Mitruţi (Craiova); al patrulea oficial: Bogdan Dumitrache (Bucureşti) Arbitru video: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitru asistent video: Cristina Mariana Trandafir (Bucureşti) Observatori: Andrei Ioniţă (Bucureşti) - CCA, Mircea Călin (Bucureşti) - LPF 

VIDEO

Youtube video image

 

Echipele de start

Farul Constanța: Aioani - Dussaut, Larie, Artean, Kiki - Băluță, Nedelcu, Grameni - Grigoryan, Munteanu, Budescu

Rezerve: Buzbuchi - Sîrbu, Mihai Popescu, Boli, Nicolas Popescu, Vînă, Mazilu, Andronache, Sali.

FCSB:

FCSB: Târnovanu - Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic - Ovidiu Popescu, Șut, Olaru - Octavian Popescu, Compagno, Coman

Rezerve: Vlad - Crețu, Panțîru, Haruț, Miculescu, Lixandru, Toma, Radaslavescu, Djokovic.

Ce a zis Becali înaintea meciului

Gigi Becali crede că echipa sa va obține victoria la Ovidiu, mai ales că, în opinia sa, Farul Constanța nu mai este echipa din sezonul trecut, atunci când formația pregătită de Gică Hagi a devenit campioana României chiar după meciul disputat contra FCSB.

”Nu e că subestimez Farul. Dacă spuneai și cu CFR?! Dar când spui vine meciul cu…  eu spun bătaie! Nu știu cine e! Că e Farul, că e CFR, că e cutare, eu trebuie să-i bat! Asta dacă vreau să fiu numărul unu! Nu?! Vreau să fac ceva.

Bă, tată, așa a fost să fie! Dar nu mai e Farul aia de atunci! Nu mai este aia de atunci! Este, dar el știi care e treaba? A scos mult unt! Cât unt să aibă laptele? Că are și el unt. Scoți și după cât rămâne? Mai ales că nu mai e nici Alibec. Nu mai este Farul care a fost. Și nu că o subestimez pe Farul. Și cu Craiova când am jucat cu ei am zis că trebuie să batem.

Deci cum e Craiova e și Farul, cum e și Farul e și CFR Cluj. Pe mine mă interesează să-i batem. Gică nu spune așa? Trebuie să fim noi, să câștigăm. M-am luat și eu după el! Trebuie să-i batem pe Farul și gata”, a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel