Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a prezentat o rețetă de fasole mexicană, o combinație delicioasă de ingrediente.
350 gr carne afumată
500 gr mușchiuleț de porc
500 gr fasole roșie din conservă
porumb dulce
2 cepe
1 cățel de usturoi
1 ardei gras
400-500 gr roșii cherry
1-2 linguri pastă de tomate
1 ardei iute
sare
piper
ulei
Tăiem carnea în cubulețe mici și o tragem la tigaie în puțin ulei. Adăugăm ceapa și un cățel de usturoi, apoi ardeiul gras și cel iute, tocate.
Apoi adăugăm pasta de tomate și roșiile cherry, tocate mai mărunt, iar peste câteva minute, adăugăm boabele de fasole și cele de porumb.
Lăsăm ingredientele să se gătească la foc mic până se întrepătrund bine gusturile și sosul de roșii scade consistent, notează a1.ro.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu