FC Timişoara s-a împidicat din nou acasă: 2-2 cu Pandurii

FC Timişoara a remizat, azi, pe teren propriu, cu echipa Pandurii Târgu Jiu, scor 2-2 (1-1), într-un meci contând pentru etapa a 26-a a Ligii I.

Bănăţenii au deschis scorul prin Magera, în minutul 25, şi părea că vor avea un meci uşor, dar a venit şutul din voleu al lui Vranjes, în minutul 39, care le-a stricat planurile elevilor lui Dusan Uhrin. Mai mult, imediat după pauză, în minutul 48, Lemnaru a făcut linişte pe stadionul “Dan Păltinişanu” şi a a dus Pandurii în avantaj. Norocul timişorenilor l-a însemnat Ianis Zicu, care şi-a salvat echipa de la o mare ruşine, prima înfrângere din actualul sezon, şi a marcat în minutul 90 golul egalării.

Este al treilea meci consecutiv în care FC Timişoara termină la egalitate pe propriul teren.

Marian Iancu, preşedintele CA al FC Timişoara, a luat foc pe propriii jucători. “Arătam din ce în ce mai prost! Lipsă de organizare! Arătam ca dracu! Primul care e de vină este Chivorchian (n.r. – preşedintele clubului) pentru că nu se implică. Îl rog de atâta timp să intre puţin în ei. Vreau să pună întrebări şi să vadă ce avem de gând!”, a spus Iancu la Sport.ro.

FC Timişoara trece astfel pe primul loc al clasamentului Ligii, cu 52 de puncte, cel puţin până la terminarea meciului Steaua – Oţelul Galaţi, care a început la ora 21.30, graţie golaverajului superior faţă de gălăţeni. Pandurii ocupă locul 14, cu 30 de puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel