FC Timişoara şi Steaua au terminat la egalitate, 0-0. Iancu face scandal

Echipa FC Timişoara a făcut meci egal azi, pe teren propriu, cu Steaua, în derby-ul rundei etapei a 23-a.

Partida a fost echilibrată, dar oaspeţii au avut mai multe ocazii de a marca, cea mai mare a fost irosită de Bănel Nicoliţă, în minutul 83, când mingea expediată de el cu capul a fost respinsă miraculos de portarul Costel Pantilimon în corner.

Marian Iancu, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Timişoara, a acuzat arbitrajul lui Cristian Balaj de la această partidă. „În condiţiile în care eşti arbitrat de un Altmayer, pot să spun că sunt mulţumit de rezultat. Balaj a greşit în trei faze colosale! Nu ne-a dat un 11 metri, nu le-a dat un roşu şi le-a dat o lovitură liberă gratuită. Balaj trebuie să-mi dea explicaţii publice, să îmi spună de ce nu mi-a dat 11 metri! A avut orbul găinilor, a dormit, era beat, era drogat? Cum să nu dai penalty? A venit finalul campionatului şi s-au pus pe noi. Asta e tâlhărie! Tâlhărie! Ne-a tâlhărit!", a spus Iancu la gsptv.

Gigi Becali s-a declarat mulţumit de rezulat. “Nu pot să-i reproşez nimic lui Cîrţu, a fost risipă mare de energie, pe terenul unei echipe care se bate la titlu şi care a avut de partea ei 30.000 de oameni. Şi în condiţiile astea, noi am fost călare pe ei. Tănase ar fi făcut diferenţa. Mi-a plăcut toată echipa, toţi băieţii merită felicitări. Maicon nu m-a convins, nu a arătat nimic. Nu am cum să fiu supărat pe Bănel Nicoliţă. Timişoara nu e o echipă care să merite titlul, nu are faţă de campioană”, a spus Beclai la Sport.ro.

FC Timişoara ocupă locul 2, cu 47 de puncte, iar Steaua, poziţia a cincea, cu 37 de puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel