FC Vaslui a învins Sparta Praga cu scorul de 2-0

vaslui invinge sparta praga
vaslui invinge sparta praga

FC Vaslui a obţinut o victorie foarte importantă pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ, cu scorul de 2-0 (2-0), în faţa Spartei Praga. Meciul a contat pentru ultumul tur calificativ în grupele Ligii Europa.

Moldovenii au început foarte bine meciul, iar la prima lor acţiune periculoasă la poarta cehilor au deschis scorul. În minutul 14, Sânmărtean i-a dat o pasă în adâncime lui Gerlem, acesta a intrat în careu, a dat mingea pe lângă portar, acesta la faultat, dar balonul a ajuns la Temwanjera, care a înscris în poarta goală. Jucătorii cehi au dominat teritorial, fără a avea ocazii de a marca. De înscris au făcut-o tot elevii lui Viorel Hizo. În minutul 36, fundaşul dreapta Milanov a centrat, iar portarul Blazek a scăpat mingea în poartă.

În repriza secundă, cehii au avut posesia balonului mai îndelungată, dar fără a-şi crea ocazii importante de a marca. Vasluienii s-au apărat cu atenţie şi au contraatacat ori de câte ori li s-a ivit prilejul. Cea mai mare ocazie a părţii a doua a meciului au avut-o gazdele, în minutul 85, când Temwanjera a şutat în bara transversală a porţii cehe, iar mingea revenită a fost expediată de Gerlem direct în portarul oaspeţilor.

Formaţiile aliniate:

FC Vaslui: Cerniauskas - Jovanovici, Balaur, Farkas, Bălace - R.Costin, Zmeu - R.Neagu, Sînmărtean, Gerlem – Temwanjera. Au mai jucat: Buhăescu, Annang şi P. Jovanovici

Sparta Paraga: Blazek - Zapotocny, Vlidicka, Repka, Pamici - Sionko, Vacek, Matejovsky, Husek - Juhar, Kweuke. Au mai jucat: Svenger, Brabec

Returul va avea loc joi, 25 august, la Praga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel