FCSB, meci greu cu Rangers în Europa League. Antrenorul Charalambous: Trebuie să fim curajoși mâine pentru a câștiga

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

FCSB va juca, în deplasare, cu Glasgow Rangers în etapa a treia a Europa League.

Citește și: Drama neștiută a fundașului FCSB. Valentin Crețu, interviu în lacrimi: Astea sunt probleme - VIDEO

Elias Charalambous, antrenorul echipei FCSB, a declarat, miercuri seara, într-o conferință de presă susținută în Scoția, că jucătorii săi trebuie să dea dovadă de curaj pentru a câștiga partida din deplasare cu Glasgow Rangers din etapa a treia a Europa League.

”Știm că vom întâlni o echipă foarte bună, o echipă de tradiție, o echipă care practică un fotbal ofensiv. Ne așteaptă un meci greu, dar pe de altă parte noi am venit aici cu multă încredere. Trebuie să fim curajoși mâine pentru a câștiga cu Rangers. Scopul nostru este mereu să câștigăm, nu ne propunem niciodată să obținem egaluri.

Am analizat adversarul, i-am văzut atuurile și slăbiciunile, așa că mâine o să dăm tot ce avem mai bun pe teren pentru a ne impune. Rangers are un stil anume de joc indiferent dacă e un meci de campionat sau de cupă europeană, așa că știm sigur că mâine vom avea în față o echipă ofensivă, o echipă mare. Jucătorii sunt foarte motivați și nerăbdători să joace într-o atmosferă așa cum știm că ne va aștepta mâine aici”, a menționat tehnicianul cipriot.

Întrebat de jurnaliștii scoțieni dacă va folosi echipa a doua în partida de mâine, așa cum a anunțat patronul Gigi Becali, Charalambous a răspuns: ”Ce înseamnă echipa a doua? Noi avem 22 de jucători, nu avem un prim unsprezece și rezerve. Nu sunt unii mai slabi decât alții, eu văd toți jucătorii la fel. Pentru mine toți jucătorii au aceeași valoare și pot face parte oricând din primul unsprezece. Noi suntem aici și decidem primul unsprezece. Patronul vorbește cu noi, lui îi place să își spună părerea, dar noi suntem aici antrenorii. Cu siguranță că patronul va avea mereu un punct de vedere în ceea ce privește echipa. Asta se întâmplă peste tot în lume, patronii vor să aibă un cuvânt în ceea ce privește echipa, cine să joace. Dar noi, antrenorii, decidem în final cine va face parte din echipa de start”.

Trei jucători de la FCSB, indisponibili pentru meciul de joi

De asemenea, Elias Charalambous a menționat că nu va putea conta pe trei jucători din lot.

”Darius Olaru, Adrian Șut și Florin Tănase vor absenta mâine, însă eu spun mereu că nu există scuze. Jucătorii care sunt disponibili sunt cei mai importanți pentru mine. Așa că trebuie să jucăm cu ceea ce avem, să căutăm soluții. Siyabonga Ngezana este refăcut după accidentare încă de săptămâna trecută, el poate juca mâine”, a explicat el.

În ceea ce privește faptul că internaționalul român Ianis Hagi nu va putea fi folosit de Glasgow Rangers, nefiind inclus pe lista UEFA,  Charalambous a afirmat că acest lucru nu este important pentru meciul de joi.

”Nu cred că e un avantaj sau un dezavantaj faptul că Ianis Hagi nu joacă. Sigur că Ianis are calitate, însă antrenorul lor are un lot valoros. Așa că nu cred că e important că Ianis joacă sau nu, Rangers este un club mare”, a adăugat Charalambous, citat de Agerpres.

Echipa de fotbal FCSB întâlnește formația scoțiană Glasgow Rangers, joi, de la ora 22:00, pe Stadionul Ibrox Park din Glasgow, într-o partidă contând pentru etapa a treia a Europa League.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel