FCSB - Sparta Praga (2-3): Formația lui Becali a pierdut calificarea, la limită. Roș-albaștrii au fost conduși cu 3-0, în Ghencea

FCSB a înfruntat Sparta Praga în returul turului trei preliminar al UEFA Champions League, pe stadionul din Ghencea.

Minutul 90+5: Partida s-a încheiat. Scor final: FCSB - Sparta Praga (2-3). Scor general: FCSB - Sparta Praga (3-4).

Minutul 89: Arbitrul îi arată cartonașul galben antrenorului echipei Sparta Praga, după ce acesta a protestat vehement de pe marginea terenului.

Minutul 85: Gooool FCSB! Malcom Edjouma reduce diferența pentru roș-albaștri! Dintr-o pasă excelentă oferită de Darius Olaru, Edjouma reușește să trimită mingea în poartă, revitalizând speranțele echipei sale pe final de meci.

Minutul 84: Sparta Praga face o nouă schimbare. Sadilek intră pe teren în locul lui Laci, într-o încercare de a întări defensiva pentru ultimele minute de joc.

Minutul 80: Ocazie FCSB! Darius Olaru execută o lovitură liberă dintr-o poziție periculoasă, dar din păcate pentru echipa sa, mingea trece mult peste poartă.

Minutul 79: Jan Kuchta, jucătorul Spartei Praga, este avertizat cu un cartonaș galben, aducând tensiunea la cote maxime pe final de meci.

Minutul 76: O mare ocazie pentru FCSB! William Baeten șutează puternic din afara careului, dar apărarea Spartei Praga reușește să respingă mingea în ultimul moment. Roș-albaștrii continuă să preseze în căutarea unui gol salvator.

Minutul 71: FCSB efectuează o nouă schimbare în încercarea de a revitaliza echipa. Baba Alhassan intră pe teren în locul lui Lixandru, aducând prospețime în linia de mijloc.

Minutul 67: William Baeten încearcă un șut de la distanță, dar execuția sa nu îl pune în dificultate pe Vindahl, care prinde mingea fără probleme. În aceste momente, FCSB arată mai mult curaj, intensificând presiunea asupra careului cehilor. Antrenorul Sparta Praga, Lars Friis, răspunde și el prin schimbări tactice, introducându-i pe Kuchta și Danek în locul lui Olatunji și Haraslin.

Minutul 62: Birmancevic primește un cartonaș galben pentru proteste, după ce a contestat vehement o decizie a arbitrului. Atmosfera pe teren devine tot mai tensionată pe măsură ce FCSB încearcă să reducă din diferență.

Roș-albaștrii își continuă ofensiva, dar mai au nevoie de inspirație și eficiență pentru a schimba soarta acestui meci.

Minutul 60: Gol FCSB! Darius Olaru reușește să înscrie pentru roș-albaștri, oferind o rază de speranță echipei sale. Mijlocașul român a șutat puternic de la marginea careului, plasând mingea la colțul lung, fără șanse pentru portarul Vindahl. Este golul de onoare pentru FCSB, care reduce astfel din diferență.

Minutul 53: Sparta Praga face o schimbare tactică. Preciado este înlocuit de Wiesner, în încercarea de a menține avantajul pe tabela de marcaj.

Minutul 52: Sorensen, căpitanul echipei din Praga, vede cartonașul galben după un fault dur asupra lui Olaru. FCSB încearcă să profite de această penalizare și să-și creeze mai multe ocazii de gol.

Minutul 51: Târnovanu își salvează echipa într-o situație periculoasă. Portarul FCSB blochează un șut al lui Olatunji într-un duel unu la unu. Deși nigerianul ar fi marcat, golul nu ar fi fost validat, deoarece asistentul a ridicat fanionul pentru ofsaid.

Minutul 49: Prima ocazie importantă a reprizei secunde aparține FCSB. Daniel Popa face o pasă bună către Beaten în careu, însă șutul belgianului nu are precizia necesară pentru a-l învinge pe Vindahl.

FCSB încearcă să revină în meci, dar mai are de recuperat din deficitul de goluri pentru a spera la o calificare miraculoasă.

Incepe a doua repriză. Trupa lui Becali face 3 schimbări - au ieșit Șut, Ștefănescu și Băluță, au intrat edjouma, Beaten, respectiv Daniel Popa

Pauză în Ghencea! FCSB se află în dificultate după o primă repriză dominată de Sparta Praga. Cehii conduc cu 3-0, punând echipa românească într-o poziție extrem de dificilă în drumul spre calificarea în play-off-ul UEFA Champions League.

Minutul 45+2: Arbitrul Morten Krogh fluieră finalul primei reprize. Jucătorii FCSB intră la vestiare cu capetele plecate, conștienți că au nevoie de o revenire spectaculoasă în repriza secundă.

Minutul 45: Ștefănescu preia balonul la marginea careului și încearcă un șut pe jos, însă portarul cehilor, Vindahl, prinde fără probleme. Aceasta a fost una dintre puținele ocazii clare pentru echipa gazdă.

Minutul 44: Băluță își încearcă norocul cu un șut din interiorul careului, vizând colțul lung, însă execuția sa lasă de dorit, mingea trecând mult peste poartă.

Minutul 38: Gol Sparta Praga! Cehii majorează scorul la 3-0 prin Haraslin, care a șutat imparabil la colțul lung din afara careului, fără nicio șansă pentru Târnovanu.

Minutul 33: Preciado este avertizat cu cartonaș galben pentru un fault dur. Tensiunea pe teren crește pe măsură ce FCSB încearcă să recupereze din deficitul de goluri.

Minutul 30: Alex Băluță primește și el cartonașul galben, de această dată pentru proteste vehemente la adresa deciziilor arbitrului.

Minutul 29: Seria de avertismente continuă. Adrian Șut este sancționat cu galben, tot pentru proteste, la fel ca Darius Olaru, care a fost penalizat pentru simulare în careul advers.

Minutul 28: Gol Sparta Praga! Birmancevic transformă fără emoții lovitura de la 11 metri, după ce arbitrul a acordat penalty în urma intervenției VAR. Dawa l-a lovit pe Olatunji în careu, oferindu-le astfel cehilor șansa de a se distanța pe tabelă.

Minutul 15: FCSB are o primă ocazie importantă. Ngezana trimite o lovitură de cap bine plasată către vinclu, dar portarul Vindahl reușește să blocheze balonul.

Minutul 13: Gol Sparta Praga! Echipa din Praga deschide scorul prin Birmancevic, care marchează din fața porții după o eroare defensivă a FCSB la un corner. Este un început de meci complicat pentru gazde.

Minutul 4: Sparta Praga începe partida în forță, dominând primele minute și creând un mic asediu în careul FCSB. Portarul Târnovanu reușește să respingă mingea centrată de cehi la primul corner al meciului.

Minutul 1: Meciul începe cu o atmosferă incendiară creată de fanii FCSB, care au pregătit o coregrafie impresionantă. Miza este uriașă, calificarea în play-off-ul UEFA Champions League aducând echipei câștigătoare o sumă garantată de 8,6 milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel