Federaţia Română de Judo, contestație în instanță în cazul antrenorului Adrian Croitoiu

FR Judo contestă decizia instanţei în cazul Adrian Croitoru. Sursa: Pixabay
FR Judo contestă decizia instanţei în cazul Adrian Croitoru. Sursa: Pixabay

Federaţia Română de Judo contestă decizia instanţei în cazul antrenorului Adrian Croitoru. 

"FRJudo a luat azi notă de admiterea parțială a contestației în decizia finală a Curții de Apel Brașov, în procesul intentat de către fostul antrenor Adrian Croitoru, dar consideră decizia ca fiind incorectă, și aducătoare de prejudicii importante activității sportivilor și antrenorilor din judo-ul românesc. Prin urmare, la propunerea președintelui Cozmin Gușă, directoratul FRJudo a decis să procedeze la contestarea în anulare a deciziei menționate, având și elementele necesare pentru a solicita revizuirea procesului. În același timp, adunând pe durata termenelor procesuale suficiente dovezi ce implică incorectitudinea celor 3 judecătoare din Brașov , directoratul FRJudo a mandatat avocatul ce ne reprezintă pentru a formula plângere penală împotriva acestora la SIIJ, pentru infracțiunea de abuz în serviciu. 

Această decizie din procesul Croitoru versus FRJudo, unică în istoria spețelor similare din justiția românească, a fost reclamată în urmă cu câteva luni și la CSM, așteptând un răspuns și din partea acestei instituții a statului român.

Avertizăm că această decizie incorectă periclitează în mod grav activitatea unei entități a statului român, cum este FRJudo, prejudiciind direct activitatea sportivilor și antrenorilor noștri, în beneficiul unor profitori conjuncturali dovediți ca atare de-a lungul carierei lor, dar și în speța în cauză", a transmis FR Judo.

Antrenorul Adrian Croitoru a câştigat daune morale de 100.000 de euro pentru că a fost concediat de FRJ din funcţia de antrenor al Lotului Olimpic Masculin de Seniori. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel