Andreea Sava ne-a recomandat câteva idei de mese pe care le putem lua și seara târziu deoarece nu au multe calorii.
"Cina trebuie să fie cea mai ușoară masă din zi. Desigur că, dacă aveți un program de 3 mese și 2 gustări pe zi, așa cum vă tot spun eu, nici nu veți avea nevoie de prea multă mâncare la cină", scrie Sava.
Timp de preparare: 40-45 min
Ingrediente pentru 5 porții:
Mod de preparare:
Încălziți cuptorul la 170 de grade Celsius. Pregătiți un vas de gătit pe care îl ungeți cu ulei de măsline extravirgin sau îl tapetați cu hârtie de copt.
Tăiați puiul în cubulețe. Puneți-le într-o tigaie, unsă cu ulei de măsline ca să nu se lipească, la foc mediu până când se pătrund bine (în jur de 7 mn pe fiecare parte).
Într-un bol mare, amestecați bine crema de ciuperci, broccoli și brânza. Adăugați puiul până fiecare bucată este acoperită bine.
Puneți amestecul în vasul de gătit pregătit la început și țineți la cuptor timp de 20-25 de minute.
Continuarea aici
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News