O femeie care a comandat o lampă a primit un... mic dejun: Am realizat că lampa era comestibilă când au apărut furnicile! / video

Sursa foto: Captura video TikTok
Sursa foto: Captura video TikTok

O femeie a trăit o adevărată comedie de erori când a comandat o lampă în formă de croissant de pe platforma chineză Temu, doar pentru a descoperi că, în loc de un decor simpatic pentru casă, a primit un produs... delicios, dar complet nefuncțional.

Incidentul amuzant a făcut furori pe TikTok, atrăgând peste 1,5 milioane de vizualizări, relatează Metro.co.uk.

TikTok-erița „Froginahatgirl” a povestit că a comandat lampa-croissant ca un cadou drăguț pentru o prietenă, dar suspiciunile au început să apară când a observat că sub „lampă” se adunaseră furnici. „Am venit obosită acasă și am văzut că furnicile roiau în jurul lămpii. M-am gândit: De ce ar fi furnicile atât de atrase de un croissant fals?” a povestit ea râzând.

Un mister „delicios” rezolvat prin mușcătură

Pe măsură ce investiga, lucrurile deveneau tot mai clare. Cu „lampa” în mână, Froginahatgirl a observat o mică gaură prin care furnicile intrau, sugerând că în interior ar putea fi... un croissant adevărat! Momentul adevărului a venit când a decis să facă un test final: a mușcat din „lampă”.

@froginahatgirl

Pls explain temu

♬ original sound - froginahatgirl

Concluzia? „E mâncare!”, a spus ea amuzată, în timp ce bucăți de aluat cădeau din produsul primit.

Acest incident a pus Temu din nou în lumina reflectoarelor, după ce platforma a fost deja criticată pentru produsele sale de calitate îndoielnică. Și de data aceasta, se pare că lampa-croissant a fost „prea reală” pentru a fi un decor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel