Femeia de 48 de ani din Satu Mare, ucisă chiar de bărbatul care a sunat la 112. Cum s-au prins anchetatorii

foto PresaSM
foto PresaSM

Prea multe întrebări! Iată cum s-a dat de gol ucigașul din Satu Mare. 

Fără a descoperi încă motivul crimei, anchetatori Poliției din Satu Mare și-au dat seama repede că Luminița, femeia găsită moartă sâmbătă, cu gâtul tăiat, în apartamentul pe care-l renova, a fost ucisă chiar de către cel care a sunat la 112.

Femeia ucisă avea 48 de ani și fusese psiholog. Ea renova apartamentul mamei sale, care decedase. De altfel, ucigașul este chiar bărbatul - de aproximativ 40 de ani - care-i renova apartamentul și care a și sunat la 112. Anchetatorii coordonați de către procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marius Iancu, au reușit să-și dea seama rapid că bărbatul face declarații contradictorii. 

Sâmbătă, în jurul orei 18.45, el a sunat la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 spunând că a găsit-o pe Luminița cu gâtul tăiat. Bărbatul locuia în apropiere și obișnuia să o viziteze des, alături de soția lui, pe victimă. Varianta spusă polițiștilor și procurorilor de către criminal și de către soția lui, venită și ea la locul crimei, a început să se clatine din primele minute. Aceștia au susținut că au tot încercat să o sune pe Luminița încă de la primele ore ale zilei, doar că nu a răspuns. ”Îngrijorat” de faptul că nu răspunde apelurilor repetate, bărbatul a intrat în apartament, unde a găsit-o pe victimă.

Doar că povestea a fost spulberată de către unii martori, care au auzit-o pe victimă strigând ”lasă-mă, lasă-mă”, în jurul orei 17.20, semn că femeia era în viață la acea oră și nu avea cum să nu răspundă unor eventuale apeluri telefonice efectuate anterior, pe parcursul zilei. De altfel, bărbatul a afișat o stare de nervozitate excesivă, la fel și soția acestuia, ajunsă și ea la fața locului și care părea să știe foarte multe date, potrivit datelor PresaSM

După ce a fost luat la întrebări de către anchetatori, bărbatul s-a pierdut în unele detalii, așa că nu a fost decât o chestiune de timp până când acesta a cedat și a început să le spună oamenilor legii ce a făcut.

Din câte se pare, totul ar fi pornit de la un conflict spontan, legat de bani, cele două părți nereușind să ajungă la un numitor comun legat de suma pe care victima ar fi trebuit să i-o dea criminalului, care i-a renovat recent apartamentul. Ar fi izbucnit o dispută, bărbatul și-ar fi ieșit din minți și i-ar fi tăiat gâtul. El a fost arestat deja pentru 24 de ore, iar astăzi va fi dus în fața judecătorului de drepturi și libertăți cu propunerea de arestare preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel