Femeie acuzată că a introdus în ţară cannabis adus din Spania, reţinută de poliţie

În noaptea de 14 spre 15 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. - B.T. Gorj, au prins în flagrant delict o femeie, de 26 de ani, care ar fi introdus în ţară un kilogram de cannabis.

Femeia ar fi plecat din Spania şi ar fi transportat drogurile în municipiul Târgu Jiu, unde locuieşte, urmând să le comercializeze în judeţul Gorj. Drogurile ar fi fost ambalate în folie de staniol, introduse în două borcane de sticlă şi acoperite cu cafea măcinată, în scopul disimulării.

Tânăra a fost prezentată procurorului din cadrul D.I.I.C.O.T. - B.T. Gorj, fiind dispusă măsură reţinerii pentru 24 de ore. Aceasta a fost introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Persoana bănuită de săvârşirea infracţiunilor de introducerea în ţară de droguri de risc şi trafic intern de droguri va fi prezentată mâine, instanţei de judecată, cu propuneri legale, informează IGPR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel