Femeie dată în urmărire, prinsă pentru că nu purta mască de protecţie pe stradă

Foto Pexels
Foto Pexels

O femeie din Galați dată în urmărire națională a fost dată de gol pentru că nu avea mască de protecție.

O femeie dată în urmărire națională pentru executarea unei pedepse cu închisoarea a fost prinsă în noaptea de vineri spre sâmbătă, de către jandarmii din Bacău. Femeia în vârstă de 42 de ani le-a atras atenția jandarmilor din cauză că nu purta mască de protecție pe strada Mioriței din orașul Bacău.

La solicitarea jandarmilor de a prezenta o declarație pe propria răspundere sau certificatul verde, aceasta le-a spus că nu are așa ceva. Jandarmii au verificat identitatea femeii în baza de date și astfel au aflat că pe numele ei există un mandat. Femeia, domiciliată în județul Galați, a fost reținută și dusă la sediul Jandarmeriei, transmite Mediafax.

Crimă șocantă în Neamț. Un bărbat și-a înjunghiat soția și gemenele de 2 luni. O fetiță a murit

Crimă șocantă în Roman, județul Neamț, sâmbătă dimineață. Un bărbat și-a înjunghiat soția și fiicele gemene în vârstă de 2 luni și jumătate. Una dintre fetițe a murit. Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că, după un conflict spontan, un bărbat de 40 de ani și-a înjunghiat soția și pe cele două fiice gemene.

Victimele au ajuns la spital în stare critică, una dintre ele murind. Andreea Trifan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman, a declarat că una dintre cele două gemene de 2 luni și jumătate a ajuns la spital în stop cardiac, cu plăgi înjunghiate toracic și abdominal. Fetița nu a putut fi resuscitată.

Cea de-a doua fetiță avea plăgi abdominale și a fost dusă cu elicopterul la Spitalul „Sf. Maria” din Iași. Mama fetițelor este în CPU, sub supraveghere. Femeia are 34 de ani, iar leziunile nu îi pun viața în pericol.Bărbatul se află în sediul Poliției pentru cercetări.

Prognosticul medicilor este rezervat în cazul fetiței de 2 luni care a supraviețuit atacului din Roman, județul Neamț. Fetița a fost operată și va rămâne probabil ventilată mecanic până i se va ameliora starea.

Alina Belu, managerul Spitalului de Pediatrie Iași, a declarat că fetița a fost operată. Chirurgii au evaluat leziunile din abdomen, iar în acest moment starea fetiței este stabilă, dar cu prognostic rezervat pentru că șocul traumatic a fost sever.

Riscurile cele mai mari sunt legate de tot ce înseamnă funcționalitatea organelor interne care au fost lezate, capsula hepatică și intestinul, spune Alina Belu. Fetița este încă în sala de operație, reechilibrată hemodinamic, și cel mai probabil va rămâne ventilată mecanic până i se va ameliora starea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel