Femeie decedată după ce a fost atacată de o scroafă, într-o gospodărie din Lumina din Constanța

O femeie de 71 de ani a murit, luni, în localitatea constănţeană Lumina, după ce a fost atacată de o scroafă crescută într-o gospodărie, animalul mâncându-i o mână. 

După ce au fost alertate autorităţile prin numărul unic de urgenţe 112 despre cele petrecute, la faţa locului s-au deplasat două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa. Potrivit reprezentanţilor SAJ, 'femeia a mers să îi dea de mâncare scroafei, a alunecat şi căzut în cocină, porcul i-a mâncat mâna, iar în momentul în care a ajuns echipajul, victima era decedată de ceva timp'. Cauza exactă a producerii decesului urmează să fie stabilită de medicii legişti. Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, lucrătorii Postului de Poliţie Lumina au fost sesizaţi în după-amiaza acestei zile de către o femeie că în curtea imobilului său se află o persoană decedată.

'Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că lângă o anexă gospodărească se află trupul neînsufleţit al unei femei, de 71 de ani. Cadavrul a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul', a transmis IPJ, precizând că femeia mâncată de scroafă locuia la persoana care a alertat autorităţile. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel