Femeie din Iași, înjunghiată în fața primăriei de soțul ei. Veniseră să semneze actele de divorț. "Suntem în stare de șoc. Striga că o iubește"

Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN

O femei din Iași a fost înjunghiată în fața primăriei de soțul ei. 

O femeie a fost înjunghiată de soțul ei chiar în fața unei primării din județul Iași. Totul s-a întâmplat după ce luni dimineață, cei doi soți au mers la sediul primăriei din Bălcești, județul Iași, pentru a semna divorțul amiabil. Se pare că atunci când au ajuns în fața primăriei, soțul s-a răzgândit și nu a mai vrut să semneze.

Scandalul a început în momentul în care cei doi au ajuns în fața ofițerului de stare civilă. Bărbatul avea la el un cuțit. El a fugărit-o pe femeie prin curtea instituției, reușind să o prindă și să o lovească de mai multe ori cu cuțitul.

Primarul comunei Belceşti: Sunt căsătoriţi din 2020

Primarul comunei Belceşti, Dumitru Tanasă, a declarat presei că bărbatul a fost imobilizat de angajaţii instituţiei şi predat poliţiştilor, transmite Agerpres.

"Nu cunoaştem cauzele. Sunt căsătoriţi din 2020. Nu aveau copii împreună. Din câte ştiu, ea are o fetiţă din prima căsătorie. Au vrut să divorţeze de comun acord. Se poate divorţa prin Primărie. Astăzi trebuiau să se întâlnească se semneze actele de divorţ. Au avut o discuţie înainte de a se întâmpla incidentul acesta şi nu ştiu cum a degenerat. Nu e de dorit nimănui ce s-a întâmplat aici. S-au întâlnit doar pentru a semna actele de divorţ", a declarat primarul comunei Belceşti, Dumitru Tănasă.

A alergat-o până în fața primăriei, acolo a ajuns-o din urmă, a căzut când a vrut să intre în primărie și a înjunghiat-o. Au sărit băieții de la noi din primărie, au dat și cu spray. Un incident nedorit, suntem și acum în stare de șoc. ce am văzut acolo, sânge peste tot. Ea s-a ridicat din fața primăriei și a mai făcut patru pași și a căzut. Acesta e motivul, că divorțau. El nu a fost de acord, striga pe aici că o iubește", a mai spus primarul pentru Antena 3 CNN.

În ce stare se află femeia



Femeia a fost transferată în stare gravă la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iaşi cu ajutorul SMURD.

"Un apel 112 a anunţat că o femeie a fost înjunghiată în localitatea Belceşti. Am trimis acolo echipajul elicopterului SMURD Iaşi, care a găsit femeia conştientă, cu plăci la nivelul braţului drept, abdomenului şi toracelui. A fost preluată, s-a început tratamentul. Plaga tăiată produsă de o armă albă pare că interesează la nivelul braţului drept atât axul vascular, cât şi cel nervos.

A fost adusă în UPU, unde este investigată. Au fost chemate echipele de gardă de la Clinica de Chirurgie Vasculară şi Clinica de Chirurgia Plastică, fiind vorba de un deficit motor şi senzitiv la nivelul braţului drept, secundar plăgii tăiate de la acest nivel. Celelalte plăgi nu sunt penetrante. Pacienta va fi internată şi va fi dusă în sala de operaţii pentru salvarea membrului braţului drept", a declarat dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel